Toyota vx 80 parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,353
Ynt: Toyota vx 80 parça

heytem abi hayırlı olsun buzdolabın, bende bu aralar araç üstü çadırı ısıtmaya kafayı taktım yarın senin verdiğin adres ilede tel ile görüşeceğim teşekkürler

Etiketler

adamlarda neler var neler bitane mobil ısıtıcı var,tam bizim aradığımız olay fakat cok pahalı
bende bir adet 24 volt var, onu seyyar hale getirmeye çalışıyorum....internet sitesine bakabilirsiniz, acsagroup.com

mobil ısıtıcıyı yat fuarında incelemiştim ,boyutları güzel kullanışlı birşey hem araçta ,teknede,karavanda ,çadırda kullanılabilir .
XXSİLVERADOXX' Alıntı:
adamlarda neler var neler bitane mobil ısıtıcı var,tam bizim aradığımız olay fakat cok pahalı
bende bir adet 24 volt var, onu seyyar hale getirmeye çalışıyorum....internet sitesine bakabilirsiniz, acsagroup.com

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
arac üstü cadır işini nasıl hallettiniz?cihan bey?

heytem abi gezenbilirden ikinci el olarak birtane buldum ve hemen aldım 3-5 kampta kullandım sonrada, çadırı prototip olarak bizim siteye üye ahmet07 arkadaşımın dükkanında resimledik birazda ölçülerini değiştirmeyi planladık eski ölçüler 2metre boy X 125 CM en idi bizim yapacağımız yenisinde en 160 boy ise 210 cm olacak yüksekliği biraz artıracağız, sadece çadırın kumaşı konusunda biraz sıkıntım var su geçirmezliği üst seviyede olacak ve malzeme olarak hafif olacak katlandığı zamanda deforme olmayacak bir kumaş arıyorum bunun dışında her şeyi çözdük bu arada yeni model katlamalı olarak çalışacak yani port bagajın yarısı çadır arka tarafı, öntarafı da istepne veya başka malzeme olarak kulanılacak, herkeside bu dertten kurtaracağız inşallah birazcık daha zamana ihtiyacım var

ben overland alır hayaliyle,aracın üstünü 140 x 110 olarak ayarlamıştım,2.el bulursam alırım sanırım

http://goods.ruten.com.tw/item/show?11091015319215

bu yakişirdi hem polisdede sorun olmaz.

http://cgi.ebay.com/Toyota-Landcruiser-80-Series-Swivel-Hub-Bearing-Kit_W0QQitemZ120505734281QQcmdZViewItemQQptZAU_Car_Parts_Accessories?hash=item1c0eb39489

on aks keceleri degişmemiş olan varsa bunu alsin derim. araçdaki kesin bozukdur tr de 700 civari yeni araç alacak olan varsada alsin kesin degişecektir.

s.a RedlinE arkadaşım şu stepne taşıyıcı olayını halledebildinmi hallettiysen bendede bu proplem var yardımcı olursan sevinirim...

peki nekadar tuttu ve benim araç için getirttire bilirmiyiz birde monte işini nerede yaptırabiliriz. bu konudada bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. şimdiden çok teşekkürler.

Aynen cihan abinin dedigi gibi geldi ama bizde stresden bittik.
sorunlu olan kisim menteşeler onlar cnc ortaminda yapiliyor sikinti yok. ama gerisini kaça yapariz bakacagiz artik.
Bana gelenden bir tane yaptiriyorum o kesin. makul bir fiyata bunu başarabilirsem sizlerede sunarim yok fiyat ucarsa aninda parçayi takarim.

a.s gormedim bu arada
dedigim gibi kaça mal edecegimiz onemli ona göre hareket edecegiz.
Getirme işine gelince bana sorsaniz bir daha yermi yok derim. çok eziyetli bir iş parça çok fazla büyük vede agir uretici kargo yapmiyor tir yok. sadece onu yuklenip getirecek vefali bir dost gerekili bende cıhan abi cihan abidede vefali dost vardi. ha bir dahami aslaa

inş. mahul bir fiyata halleresiniz bizde sebebleniriz ;D birde araca monteli resmi varsa paylaşırsanız sevinirim.

aynen arabayı komple getirsek bu kadar uğraşmazdık yahu

cihan bey bunu ankara istanbul vb. yani türkiyede yapan kişiler yokmu. olsa bir işkolu olmazmı sizin düşünceniz. hemde ingiltere ile vede vefalı dost ile uğraşmazdık.

SON KONULAR - FORUM