Arada fark var.
Ahmet beyin yaptigi demir tamponla beraber ki isteseniz bunuda yapar.
siz buna karar verdiyseniz biraz bekleyin eger ben başarabilirsem bu resimdeki satilik olacak onu ikinci el fiyatina alirsiniz.
cihanülker evet bu şekilde ama ben eski tamponuma bağlamak istiyorum yeniden tampon yaptırmak bana biraz külfiyetli olacak bu stepne taşıyıcısını eski tamponuma monte ettirme imkanı varsa benim için muhteşem olacak.
o istepne taşiyici benim aracda degil. Sevdigimiz bir arkadaşimizin aracinda ben eger orj parçayi yapabilirsem o orj olani takacak şimdi takili olanda boşa çikacak. ya onu alirsiniz ya ahmet abiye orj tampon ustune yaptirirsiniz yada sifirdan komple arka tamponki istepne taşiyicisi zaten uzerinde olur o zaman
cihanülker evet bu şekilde ama ben eski tamponuma bağlamak istiyorum yeniden tampon yaptırmak bana biraz külfiyetli olacak bu stepne taşıyıcısını eski tamponuma monte ettirme imkanı varsa benim için muhteşem olacak.
var ama tamponunuzun delinip , aracın şasedeki yerine parça kaynatılması filan lazım ,birazz zahmetli bir iş ,bence değmez ,ahmet ustadan ,çelik tamponu stepne taşıyıcısı ile birlikte alın ,aşağı yukarı sizin uğraşmanız dahil ,arada çok fark kalmaz, saygılr
RedlinE ve cihan bey sizlere çok teşekkür ederim ilginiz ve beni bilgilendirdiğinizden dolayı birde bu tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan ikinci el arkadaşlardan satmak isteyen olursa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. iyi günler
RedlinE ve cihan bey sizlere çok teşekkür ederim ilginiz ve beni bilgilendirdiğinizden dolayı birde bu tampona bağlı olan stepne taşıyıcıdan ikinci el arkadaşlardan satmak isteyen olursa beni bilgilendirirseniz çok memnun kalırım. iyi günler
RedlinE bey ya bu benim stepne işine nasıl çözüm bulacağız ben iyice bu işe kafayı taktım. tuğsan nickli arkadaşımız yaptırmış sanırım orjinal tamponuna stepne demiri ona sorsakmı.