KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya hasan abi sana birşey sorayım nede olsa aracın eski sahibi sensin ben aracımı ya 96-2001 modelleri arası vx 80 araç ile yada vx 100 ile değiştirmek istiyorum sen olsan değiştirirmiydin ve senin fikrin nedir.
yüksek modeller daha elektronik ve ön arka kilitli difransiyel var ,şu anki aracın std bir araç ,durumun müsaitse tabiki yeni modeller daha başarılı bir araçtır
Ben daha önce def in arka stepne taşıyıcısının aynısını yaptırmıştım.. Bu da aşağı yukarı aynı mantıkla çalışmakta... Bu yazışmaları görmeden önce Ahmet ağabey le görüşmüştüm def in örneğine göre yapabileceğini söylemişti,İsterseniz elinizdeki örneğe göre de yapabileceğini umuyorum..
Ok.... abi ..Dedimya zaten bu yazışmaları görmeden önce biz nassı yaparız diye konuşmuştuk hatta lr def in kinden yapmayı düşündüğüm için bu gün çıkma aramıştım ben..
merhaba arkadaşlar 97 mod vx80 im var sıralı tüplü motor normal sıcaklığına gelip istop ettiğimde tekrar çalıştırmam gerektiğinde marşa bastığımda ilk basmada almıyor motor soğukken hiç problem yok,bu neden kaynaklanabilir.ayrıca direksiyon kutuda boşluk var tamir olabilir mi.İyi günler dilerim.