KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Trabzon - Hopa - Ardahan - Çıldır Gölü - Erzurum - Amasya Rotası
Arkadaşlar düzenlenip gereksiz yerlerinin kesilmesini bekleyen 6 saatlik video ve yine seçilmeyi ve düzenlenmeyi bekleyen 5bine yakın fotoğraf var Yavaş yavaş ben de aktarmaya başlayacağım...
Golde tek basima geziniyorum
Derken ag attiklari yeri buluyorum ve ne var ne yok topluyorum
Amcam sagolsun mali kiyiya tasimama yardimci oluyor, yari yariya kirisiyoruz
Sonra hicbisey olmamis gibi cocuklarla agin basina geliyoruz, agin sahibi nerdeyse delige dusecek agda bisey bulamiyor, herkes saskin biz se siritiyoruz
Son olarak araya milletvekili kankam Sayin Ensar Ogut giriyor hersey tatliya baglaniyor, olumune kankayizzzz
İlker fotoroman harika olmuş
Bugün de cnntürk te lezzet durağı programını izledim, Çıldır gölü üzerinde balık tutup mangal yaptılar, ne keyif ama balıklar soğuk suda etleri sertleştiği için lezzetliymiş, bi daha ki sefere mangal da yaparız artık
arkadaslaar hosgeldiniiiz..ne guzel gezmissin..ah be sedat nasi gecti bogazindan o lokmalar bensiz bensiz findik kralina da selamlar..9-11 martta trabzondayim duyuruluur
senden geriye alabalık kaldıysa tabi ;D
bari " bir zamanlar şu gördüğünüz balıktan vardı buralarda..." diyerek gösterebilecekleri 1-2 tane numunelik bıraksaydın