motorize06 ömer faruk aydın Mesajlar 264 Tepkime Puanı 1 Yer bolu 11 Nis 2012 #65 Ynt: Trafik Cezası... Hightech' Alıntı: Durup dururkenmi kantara giriyorsun yani hergeçenmi kantara girecek? Birde Hususi yazan araçlar var onlardamı kantara girecek? Yani burda çelişki var Genişletmek için tıkla ... valla bende bilmiyorum ama kantarlar acıkken yol kenarında biri bekliyor araclar ı yönlendiriyo benim basıma gelmedi bende hic girmedim
Ynt: Trafik Cezası... Hightech' Alıntı: Durup dururkenmi kantara giriyorsun yani hergeçenmi kantara girecek? Birde Hususi yazan araçlar var onlardamı kantara girecek? Yani burda çelişki var Genişletmek için tıkla ... valla bende bilmiyorum ama kantarlar acıkken yol kenarında biri bekliyor araclar ı yönlendiriyo benim basıma gelmedi bende hic girmedim
H Hightech Kamp I Mesajlar 114 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 11 Nis 2012 #66 Ynt: Trafik Cezası... Kantara yüklü ağaçları alıyorlar ve tabii yük varsa ticari bir taşımadır diyerek hemde kantarın haracınıda almış oluyorlar.
Ynt: Trafik Cezası... Kantara yüklü ağaçları alıyorlar ve tabii yük varsa ticari bir taşımadır diyerek hemde kantarın haracınıda almış oluyorlar.