Herkese merhaba Gülşah ben,şu sıra sadece izlemekle yetinenlerdenim ama biran önce katılma arzusuyla yanıp tutuşuyorum.Sakaryada yaşıyorum ve çalışıyorum.
Bu başlıkta sadece kendimizi tanıtıyoruz, hoşgeldin ve sohbetlerimizi Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) başlığında yapalım lütfen, duyarlılık gösterdiğiniz için teşekkürler ediyorum..
Zerrin biraz geç oldu ama ben de kendimi tanıtayım:
Efe Karaismailoğlu, 47 yaşındayım, İstanbul'da otomotiv yan sanayiinde çalışıyorum, mühendisim, 11 yaşında oğlum var, ancak bekarım. Yani kısmen. Neyse ilgilendiğim konular dalış, yelken, motorsiklet, trekking, kampçılık
Hepinize sevgi ve selamlarımla
Okan Ersoy ; doğa sporlarına herzaman meraklı ancak zaman problemleri nedeniyle fiili olarak çok fazla zaman ayıramayan biriyim.Sitenizle tanışalı çok yeni olmasına rağmen internet başında geçen süremin çoğunluğunu kaçırdığım onca güzelliği ekrandan takip ederek bir nebze kapatmaya çalışıyorum.Amacım siteden takip ederek özellikle hafta sonları tek gecelik kamp ve günübirlik doğa yürüyüşü programlarına aktif olarak katılabilmek.Bu arada İzmir de yaşıyorum 32 yaşındayım ve turizm sektöründe çalışıyorum.Sitenin İzmir ayağında gerçekleşicek etkinliklere katılmayı çok istiyorum.
Merhaba ben Adnan 45 yaşındayım evliyim 2 tane anadolu lisesinde okuyan kızım var onlarada doğa sevgisini aşılamaya çalışıyorum her fırsatda ormanlarda yürümekten zevk alıyorum Kdz Ereğlide oturuyorum sevgiler..
Selam
Daha önce denemiştim ama olmamış kısmet bugüne imiş,
Bülent İlgen 40 yaşında evli ve iki çocuk babasıyım.Ankara-Akıncı da ikamet edip ve havacılık sanayinde Teknisyen olarak görev yapmaktayım.Offroad yarışlarına co-pilot olarak katılıyorum ve fırsat buldukcada arkadaş grubu ile yürüyüşler düzenliyoruz.Yürüyüşlerimiz biraz amatör oluyor ama bizler bundan çok zevk alıyoruz.İnşallah bir etkinlikte görüşmek üzere neşeniz bol olsun.
Merhaba, ben Neslihan, Aydın'da yaşıyorum, doğada olmayı ve yürümeyi seviyorum. Siteyi Karadeniz düşleri kurarken keşfettim. Yürüyüş sevenlerle karşılaşmak çok güzel
Merhaba ben Berkan siteyi epeydir takip ediyorum ama buraya yazmak buzamana denk geldi şu ana kadar pek aktivite yapamadım ama yeni başlıyorum Eskişehirliyim.Bu sitede başlığı olan bi çok aktivite ilgimi çekiyor.İnşallah buradada arkadaşlarla güzel aktivitelere katılırım herkese sevgiler...
mrb
ankarada yaşıyorum,gezenbilirin yeni üyelerindenim.dogada yapılan sporları ve aktiviteleri seviyorum;tek yıldız dalgıcım,yelken,treeking ve kısmen dağcılıkla ilgileniyorum
aslen urfalıyım.
gezenbilir sayesinde offroad tutkunu olmaya adayım
burada olmaktan memnunum
merhabalar Alanyada yaşıyorum 19 yaşındayım üniversite öğrencisiyim iş olarak müzisyenlik yapıyorum zaman buldukça trekking,kamp,avcılık(kurallar çerçevesinde) yapmaya çalışıyorum. iyi forumlar...
Ben Utku, Ankarada yasiyorum, 22 yasindayin sanirim artik sanal alemde yasar oldum isim ve hobim geregi bilgisayar hayatimdan cikmaz oldu... Kampcilik cocuklukdan bu yana surekli yapmakdan zevk aldigim bir aktivitedir. (Genelde arkadaslarimla, gruplar halinde olmamisti bu yuzden bu sitedeyim) Trekking ozellikle kesfedilmemis yerleri gormek, doganin muhtesem goruntusunu olumsuzlestirmek icin benim adima cok onemlidir...
Merhabalar,
Ben Cahit. İstanbulda yaşıyorum.Yüksek lisans öğrencisiyim. aynı zamanda özel bir firmada çalışmaktayım.gezi ve doğa kelimelerinin bir arada kullanıldığı yerde ben de olmak isterim.sadece hafta sonlarının bir kısmını kendimize ayırabildiğimiz istanbulda, bu süreyi en verimli ve keyifli şekilde geçirmek isterim.umarım güzel aktiviteler gerçekleştiririz..
merhabalar bende doğa ve çevre gezginiyim amatörce ilk baharın harika resimlerini fotoğraflamak bir başka güzel oluyorr buraya yeni üyeyim istanbulu semt semt gezere bilmediğim yönlerini öğrenme çabasındayım birçok siteyi araştırdım bu konuyla ilgili burası bana uygun geldii konuyla ilgili paylaşımlar için aynı düşüncedeki arkadaşlarla burda karşılaşmak güzel