Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, ben Can Aydemir. İzmir Dokuz Eylül Üni.'de "İngilizce-Almanca Tercümanlık" okuyorum. 2 senedir İzmir'deyim, öncesinde uzun yıllar Ankara'da kaldım. Seyahat etmeyi, gezmeyi seviyorum, bunun dışında müzik ve basketbolla ilgileniyorum ve iyi bir film izleyicisiyim
Seyahat olarak: Türkiye'de Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dakiler hariç çoğu şehri gördüm. 1-2 sene içinde Doğu Anadolu-Gürcistan ve İran tarafına bir gezi planım var. Yurtdışında; geçen yaz yaptığım interrail'le 8 Avrupa ülkesi gezdim. Bu yaz da bir Orta Amerika seyahati düşünüyorum, şu an sadece plan tabi, gidememe ihtimalim de yuksek
Her türlü seyahat tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Doğa: Doğayı ve hayvanları çok seviyorum, kendimce yürüyüşler yapıyorum, bu sene umarım okulun kulübü ve bu sitede yapılan trekking etkinliklerine katılacağım. Dağcılıkla da ilgilenmek istiyorum ama kuzenimin yaşadığı acı bir olay sonrası ailem bu fikre pek sıcak bakmıyor. 2-3 sene önce Hacettepe Dağcılık Kulübü'nün düzenlediği ve kuzenimin katılamadığı bir tırmanışta çığ yüzünden birkaç arkadaşı ölmüştü.
Bunun dışında eskisi kadar ilgili olmasam da basketbol oynuyorum. Fotoğrafçılıkla da ilgileniyorum bu sene okulun fotoğraf kulübünde kendimi daha da geliştireceğimi umuyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve yaklaşık 5 aydır gitar çalıyorum. Bol bol film izliyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu siteyi bu kadar geç keşfettiğim için de pişmanım...