Ynt: Tren Kart
Teşekkür ederim.Bende İzmitte okuyorum,mümkün olduğunca tren kullanıyorum.Zaten sevdiğim için böyle bir işe kalkıştım.Planım İzmitten binip Eskişehir,Afyon,Denizli,Aydın,İzmir,Balıkesir hattını trenle gitmek.İzmirden sonra belki trenle değilde kıyı şeridini tercih edebilirim.Çünkü çanakkale boğazına mutlaka gitmek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla eskişehirden sonrası için tren seferleri günde 1 yada 2 tane.Yani;Eskişehirden Afyona geldiğimde büyük bi ihtimalle Afyonda birgün geçirmem gerekecek.Bidahaki tren saatine kadar.Zaten amacımda bu.Tren saati gelene kadar bulunduğum şehri gezmek.
Tabi bide şöyle bişey var.Örneğin gittim afyona.Afyonda ne yapılır?İlgimi çekebilecek daha önce yapmadığım ne yapabilirim.Rotamdaki şehirleri kasabaları şuanda araştırmadım.Bu yüzden eğer iyi bir rota değilse değiştirebilirim.
İkinciside seçtiğim hattaki trenler,bölgeler nekadar güvenlidir? Ben istanbul-izmit sıksık yolculuk yapan biri olarak geceleri adapazarı eksprese binmeyi tercih etmiyorum mesela.Pek tekin olmuyor.Bunun gibi sorunlar varmı oradaki trenlerde de?
Saygılar...