Triatlonda Pekin Yolumuz Açıldı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,738

YOL

SEDAT AÇIL
Mesajlar
10,389
Tepkime Puanı
511
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Son dönemlerde Halil Kılıçoğlu’nun Federasyon Başkanlığı döneminde büyük aşama yapan triatlon sporu, tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda bir oyuncusunu yarıştırıp, olimpiyat şansı yakaladı.



Dünya triatlonunda ileri gitmiş ülkelere rağmen, yıl içerisinde 4 uluslararası büyük yarışmayı ülkemize getirerek büyük sükse yapan Federasyon Başkanı Halil Kılıçoğlu’na ITU (Uluslararası Triatlon Federasyonu) Başkanı Les Mc Donald’tan büyük destek geldi. İsrail’in Eilat kentinde yapılan ve olimpiyat barajını aşmış sporcuların katıldığı Dünya Kupası’nda özel davetle yarışan Mert Onaran’a da bu yolla olimpiyat yolu açıldı.

Tam destek geldi

Onaran’ı, Pekin Olimpiyatları’nda görmeyi arzuladığını söyleyen Mc Donald, milli sporcumuzun mart ayında başlayacak ve olimpiyatlara kadar yapılacak baraj yarışmalarına katılması konusunda tam destek verdi. Halil Kılıçoğlu, dünyanın en iyi antrenörlerinden biri olan Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Meyer ile anlaştıklarını belirterek, nisan ayı başında ünlü hocanın ay yıldızlı ekibimizi çalıştıracağını söyledi.
 

Etiketler