KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz
Bir önceki geziyi ve bunu bir solukta okuyup bitirdim, görsellerde paylaşımda mükemmel, elleriniz sağlık, Bu ülke cennet kıymetini bilelim, doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi herbirinde geziler düzenleyen arkadaşlarımız var her bir geziyi okuduğumda bu ülkenin hem doğasına hem insanlarına hayran kalıyorum.
ahhh ahhhh bırakacam ben bu işi yarın ilk işim istifa dilekçesini vermek olacak neler kaçırmışım yaaaa arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, Emir yokluğumu hisettirmemiş Tayfun Abiye ;D ;D ;D Emir Sana Ayrıca Teşekkür Ediyorum gerçekten çok güzel
general lee' Alıntı:
ahhh ahhhh bırakacam ben bu işi yarın ilk işim istifa dilekçesini vermek olacak neler kaçırmışım yaaaa arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, Emir yokluğumu hisettirmemiş Tayfun Abiye ;D ;D ;D Emir Sana Ayrıca Teşekkür Ediyorum gerçekten çok güzel
mehmetim yokluunu hissettik gerçekten.ama herşeyden önce ekmek parası kardeşim.benimde müsait olmam büyük bi şanstı. umarım kısa zamanda böle bi gezi tekrar yaparız...
emiRSzn' Alıntı:
mehmetim yokluunu hissettik gerçekten.ama herşeyden önce ekmek parası kardeşim.benimde müsait olmam büyük bi şanstı. umarım kısa zamanda böle bi gezi tekrar yaparız...