TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiRSzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,258

Etiketler

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Bir önceki geziyi ve bunu bir solukta okuyup bitirdim, görsellerde paylaşımda mükemmel, elleriniz sağlık, Bu ülke cennet kıymetini bilelim, doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi herbirinde geziler düzenleyen arkadaşlarımız var her bir geziyi okuduğumda bu ülkenin hem doğasına hem insanlarına hayran kalıyorum.

Fotoların devamını bekliyoruz, Karadenize kucak dolusu selamlar.

resimlerde sizlerde mükemmelsiniz tebrikler temmuzda TROFF artık bizede yöresini tanıtır ve gezdirir inşallah

tebrikler güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

waww harika güzel manzara,güzel etap tebrikler

ahhh ahhhh bırakacam ben bu işi yarın ilk işim istifa dilekçesini vermek olacak neler kaçırmışım yaaaa arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, Emir yokluğumu hisettirmemiş Tayfun Abiye ;D ;D ;D Emir Sana Ayrıca Teşekkür Ediyorum gerçekten çok güzel

mehmetim yokluunu hissettik gerçekten.ama herşeyden önce ekmek parası kardeşim.benimde müsait olmam büyük bi şanstı. umarım kısa zamanda böle bi gezi tekrar yaparız...

emiRSzn' Alıntı:
mehmetim yokluunu hissettik gerçekten.ama herşeyden önce ekmek parası kardeşim.benimde müsait olmam büyük bi şanstı. umarım kısa zamanda böle bi gezi tekrar yaparız...

İnşaallah ne diyim zaten iyi gitmiyo işyerinde durumlarr neyse boşver resimleri gördükçe moralim düzeliyo devamını bekliyorum

general lee' Alıntı:
İnşaallah ne diyim zaten iyi gitmiyo işyerinde durumlarr neyse boşver resimleri gördükçe moralim düzeliyo devamını bekliyorum
akşam yeni resimleri koyacam.asıl resimler onlar zaten.bol adrenalinli

emiRSzn' Alıntı:
akşam yeni resimleri koyacam.asıl resimler onlar zaten.bol adrenalinli

tamam kardeşim sana kolay gelsin bende biraz istirahat ediyim sabah çıktım akşam yine gidecem işe Hadi Hayırlı günler

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
Arkadaşlar yeni resim yok resimler yanlışlıkla silindi

bir daha aynı yerlere gidin benide çağırın tekrar çekelim resimleri ;D ;D ;D

Olabilir ama başka güzergah seçelim bu lafım Tayfun başkanaydı , dün akşam beni iyi kandırdılar Emirle beraber resimler silinmiş diye.