Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz
yaklaşık 600 foto içinden bi derleme yapmaya çalıştım.tam olmasada ortalama gezimiz bundan ibaretti. tabi arada bazı özel fotolar vardı onları sakladım mesela başkanın fhm misali taytlı fotoları ;D gibi gibi.umarım buralar hakkında biraz bilgi verebilmişizdir. şunu içtenlikle söyleyebilirim gerçekten dört dörtlük bi geziydi.tabiki eksikler vardı ama doğanın muhteşemliği,samimi, sıcak ve içten diyaloglarımız hepsini örtbas etti.tekrar tekrar TROFF ailesine en içten dileklerimle şükranlarımı sunuyorum.iyiki varsınız,iyiki sizinleyim.....herkese sevgiler....
küçük ama bence en önemli ayrıntı.biz o dağlarda geziyoruz ve oraların kime ait olduğunu herkese gösteriyoruz. zaten kulüp olarak bütün araçlarımızda bi süre sonra türk bayrağı zorunlu olacak.
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz
evet emegi gecen bütün arkadaşalrımm ayrı ayrı teşşekürr ediyormmm.bu gezinni güzelligni fotograflarlaa anlat mak gerçekten zorr..umarım bir gün tüm arkadaşlarımıza nasip olur buraları gelip görmekk....
İnanın fotoğraflar yarısını bile anlatmıyor bu gezinin. bu işe gönül verenlerin bahar aylarında bu bölgeyi gezmesini isterim,resimlerde bu denli güzel görünen bir yerin gezince insana vereceği zevki hesap edin, ama siz hesap etmeyin gelip bir gezin