KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
emirim canım benim kolay gelsin;
yükseltme kiti olarak sanıyorum beraber alcaz az bekle ebay den felan fiyat bakıyorum orjinal takacaz sevgili alfons ile görüştüm muhtemelen de Tarkan bey ile çalışacaz büyük ihtimal .
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz
tayfun61' Alıntı:
emirim canım benim kolay gelsin;
yükseltme kiti olarak sanıyorum beraber alcaz az bekle ebay den felan fiyat bakıyorum orjinal takacaz sevgili alfons ile görüştüm muhtemelen de Tarkan bey ile çalışacaz büyük ihtimal .
payalaşımınız için çok teşekkürler.Yolunuz hep açık olsun,anlatımınız ve fotograflarınız ile sanki ben de yanınızdaydım,mis gibi havayı kokladım ,ayrıca anacığımın memleketinin tepelerini dağlarını gördüm.
necil' Alıntı:
payalaşımınız için çok teşekkürler.Yolunuz hep açık olsun,anlatımınız ve fotograflarınız ile sanki ben de yanınızdaydım,mis gibi havayı kokladım ,ayrıca anacığımın memleketinin tepelerini dağlarını gördüm.
yaa çok içimden geldi şimdi yazmak istedim. troff a katıldığımdan beri neredeyse her hafta sonu iyi kötü biyerlere gittik ama bu koyunlarla olan gezimiz bambaşkaydı. o koyunların çan sesleri hala kulaklarımda çınlıyo, o derenin sesi keza aynı...çobanın yüz ifadesi hala gözümün önünde.çobanlık başlı başına bi hayat felsefesiymiş onu öğrendim.biz arabalarda kilolarca erzakla gezerken adam aynı yolu çantasında yarım ekmekle geçirdi.ona yemek vermek istedik kabul etmedi, bi de üstüne ekmeğini bize vermeye çalıştı aç kalmayalım die.koyunların yanından geçerken çok gaza basmayın hayvanlar ürkmesin die uyardı bizi. önce hayvanlarını sağlam bi yerde yatırdı sonra kendisi çam dallarını yere serip üzerinde kıvrılıp uyudu... adamın dişi ağırdı bizden pense istedi.o kadar soğukkanlıydı..bu arada adam 60 ın üzerindeydi. yüzündeki her kırışıklığın sanki bi anlamı vardı.hiç somurtmadı hep tebessüm etti.ama hiç kahkahada atmadı...tam bunu düşünürken descartesin sözü geldi aklıma,kelimesi kelimesine hatırlamasamda şöyle bişeydi;"büyük neşeler donuk ve ciddidir,kahkahalı neşelerse ufak ve geçicidir"... şahsım adına bundan sonra gezilerimde bu konulara daha çok ağırlık vereceğim. başkanımıza tekrar tekrar teşekkür ediorum böyle bir gezi organize ettiği için....sevgilerle....