KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)
slm arkadaşlar gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum süpersiniz biliyorum burası yeri değil ama sabah sabah meraklandım bu ayder yaylasındaki şenlikler tarih olarak ne zaman oluyor
arkadaşlar fırsat olursa bi gezinizede ben katılmak isterim benim aracım arazi aracı değil ama yinede o yollarda gidebilecek bir araç altı yüksek sadece 4x4değil resmini koyuyorum arabamın eğer gittiğiniz yollarda gidebilecek bir araç olduğuna karar verebilirseniz bende katılmak isterim bu arada arabayı trabzon koçmaktan bir hafta önce aldım
ensar' Alıntı:
arkadaşlar fırsat olursa bi gezinizede ben katılmak isterim benim aracım arazi aracı değil ama yinede o yollarda gidebilecek bir araç altı yüksek sadece 4x4değil resmini koyuyorum arabamın eğer gittiğiniz yollarda gidebilecek bir araç olduğuna karar verebilirseniz bende katılmak isterim bu arada arabayı trabzon koçmaktan bir hafta önce aldım
öncelikle aracın hayırlı olsun. bu araçla bence deneme çünkü bizim gittiğimiz yerler normal yol değil öncelikle bizim araçlara misafir ol bi gez ona göre kendin karar verirsin
bu haftasonu sisdağına çıktım bu araçla yoldan gittim sadece yolun dışına çıkmadım yollarda pek iyi değildi ama yinede sıkıntı çekmeden gittim bazı yerlerde kar vardı yaz gelsin sisdağı kadırga alaca yaylası gümüşhane kazıkbeli yaylası güvende yaylası hepsini gezmeye niyetim var her sene saydığım yerleri geziyorum bu senede inşallah gezecem
bu arada troff ekibinin gezilerinin ne zaman nerelere olduğunu nerden öğrenebilirim
trabzonda sabit bi klüp varmı yoksa internet üzerinden mi irtibat kuruluyo bende trabzonluyum inşallah bir gün hep beraber güzel bir gezi yaparız sevgiler slm laR
atasoy61' Alıntı:
trabzonda sabit bi klüp varmı yoksa internet üzerinden mi irtibat kuruluyo bende trabzonluyum inşallah bir gün hep beraber güzel bir gezi yaparız sevgiler Selam laR