KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar ilginize teşekkürler, bu ilk adımımızdı devamı da gelecektir, bu ekip çıktığı hiçbir yolculuğu yarım bırakmamıştır bu faaliyette bir yolculuktur katlanarak devam edecektir, saygılarımızla..
25 yıl öncesine gidip bayram arifesinde alıp sabaha kadar kaç kez uyanıpda,giyip çıkardıgım ayakkabılarım geldi aklıma..ne güzel bir duygu dur insanları mutlu edebilmek,ki bu insanlar kötülügün ne anlama geldigini dahi bilimiyosa..herkese teşekkürler.
25 yıl öncesine gidip bayram arifesinde alıp sabaha kadar kaç kez uyanıpda,giyip çıkardıgım ayakkabılarım geldi aklıma..ne güzel bir duygu dur insanları mutlu edebilmek,ki bu insanlar kötülügün ne anlama geldigini dahi bilimiyosa..herkese teşekkürler.
Hep bayram arefesinde alınırdı kardeşim onlar ve sabaha kadar baş ucundu yerleri...... Yaşadığımız ve o cıvıl cıvıl çocuklara yaşattığımız mutluluğun katlanarak devam etmesini diliyorum.....
arkadaşlar toyota 4runner v6 motor araç aldı.toyota servisi dışında aracımı götürüp bakımlarını yaptıracağım,offroada yönelik modifiye yaptıracağım bu işlerle uğraşan yer var mı trabzonda
arkadaşlar toyota 4runner v6 motor araç aldı.toyota servisi dışında aracımı götürüp bakımlarını yaptıracağım,offroada yönelik modifiye yaptıracağım bu işlerle uğraşan yer var mı trabzonda
Kulüpten bir arkadaşımız daha şu an 4runner 3,0 V6 araç yaptırıyor.Bizim tüm araçlarımız Trabzonda yapıldı, yükseltmesinden tamponuna, bagajına kadar tüm işleri trabzonda yaptırabilirsin.
emeği geçen herkeze teker teker teşekkür ediyorum çok duygulandım devamını getirmeniz dileğiyle allahdan siz değerli insanlara kolaylıklar vermesini diliyorum .