Atatürk’ü Anma Haftası için Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Adana’da düzenlenen enduro yarışlarını, Yolaçık ekibi olarak bölgedeki off-roadcu dostlarımızla birlikte izledik. Çukurova bölgesinin ilk resmi yarışında, yağmurun da etkisiyle kayganlaşan zeminde mücadele eden endurocular, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Yarışların ardından Adana ve Mersin’li off-roadcularla birlikte terk edilmiş bir demiryolu kasabası olan, Adanalı off-roadcuların en gözde rotalarından Belemedik’i ziyaret eden off-roadcular, geri dönüş yolunda Adana kebabının tadına bakmayı da ihmal etmedi...
Hepimize keyifli seyirler
YAYIN BİLGİSİ:
"TRT BELGESEL" KANALI
23 Kasım Cumartesi
Saat: 23:00
(Digiturk 190, Teledünya 187 ve DSmart 67 numaralı kanalda bulunan yayını şimdiden kayıt listenize ekleyebilirsiniz)
Haftaiçi tekrar gün ve saatleri ayrıca duyurulacaktır
Ynt: Trt Yolaçık (gezenbilir) Programı 22. Bölüm Duyurusu; Adana Enduro
Merhaba, ilginize çok teşekkür ederiz. TRT belgeselin çalışma şekli böyle. Reyting yüksek bile olsa çok uzun serilere izin verilmiyor. Ancak yakında daha farklı offroad programları ile ekranda bizleri görebileceğinizi umuyorum
Ynt: Trt Yolaçık (gezenbilir) Programı 22. Bölüm Duyurusu; Adana Enduro
Sedat bey merhabalar nasılsınız? Program bitmiş galiba epey zamandır yurt dısında idim. Bölğmleri buldum youtube kanalından fakat bu 22. bölümü bulamadım. Elinizde varsa yükleyebilirmisiniz. 26. bölümde dahil olmak üzere buldum fakat 22. bölüm yok Yardımıc olabilirmisiniz acaba?