<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tüketici Şikayetlerinde Başvurulacak Merciler</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="dalgıç" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
dalgıç' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Eksik olduğu için tamamlıyorum. Akbank'a mail yolu ile müracaat ederk durumu anlattım,iade edilmediği takdirde yasal yollara başvuracağımı bildirdim. Geri dönüş olmadı.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
sn.dalgıç,iyi akşamlar,e-posta ile değilde yazılı olarak resmi müracaat yapılması gerekiyor,bendeki yazışma suretleri içinde mahkeme ve yargıtay kararları mevcut,izin verirseniz yarın onları bulup sizlere prosedür takibi konusunda yardımcı olabilirim,sonucun sizin lehine olacağından hiç kuşkunuz olmasın,itiraz yollarını denemez iseniz bu kullandığınız her kart ve her yıl için otomatik olarak kart kesintisi olması demek,buda yıllık önemsenecek bir bütçe rakamı bence,bir de her yıl alındığını düşünün ?<br />
<br />
ayrıca;sn.Focus'un 1234 no'lu mesaj'ı da gerçekten şiir gibi olmuş,harika bir anlatım ve bilgilendime paylaşımı.Teşekkürler.</div>