KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serhat 'a katılıyorum bayrakta yırtılmış havası yok sanki kenarları biraz daha belirgin olsa bende, tabi birde araç üstünde görmek lazım diğer bayrak araç üstündeydi. resimleri alt alta koyuyorum ve bu resimden olduğu zaman da almak istiyorum..
Turhan Bey, Bencede Bayrağın ay yıldızını daha büyük yapmalısınız,
Ay ve Yıldızın hepsinin gözükmesine gerek yok bence...
Yukarıdaki fotoda da zaten ülke bayrağının hepsi görünmüyor, tasarımınız bu şekilde olunca yırtılma hissi daha net vurgulanacak...
Bu arada size aracımın iki adet fotosunu yolluyorum. Kırmızı çizgi altına alüminyum ceta geleceği için, orada sticker için yer kalmıyor.
Onun üstüne yerleştirebilirmisiniz tasarımı; boylu boyuncada uzanabilir farketmez... Nasıl güzel duruyorsa artık.
Birde "Haydi Çamura" stickerlarınızdan da iki tane bagaj yan camına istiyorum. Onlarıda yerleştirebilir misiniz?
Siz tasarladıktan sonra, Ben ölçülerini net olarak veririm.
Serhat 'a katılıyorum bayrakta yırtılmış havası yok sanki kenarları biraz daha belirgin olsa bende, tabi birde araç üstünde görmek lazım diğer bayrak araç üstündeydi. resimleri alt alta koyuyorum ve bu resimden olduğu zaman da almak istiyorum..
Yırtık hissi verebilmek için bayraktan sonraki çizgiden yırtığın uçlarına doğru koyudan başlayıp gittikçe açık renge doğru giden gölgeler olması gerek. Gri kısımlar tek renk ve gölgesiz olursa o hissi vermek imkansız. Aslında zor bir grafik bu!
inanın ben bu tasarım ile ugraşıyorum artık bu bende birazda inat oldu hemde en iyisini yapacağınm inşallah büyük ihtimal yarın bitiririm
isteyen çok var mahçup olmamamlıyım
Hem ondan alıcam hemde şu kaporta yırtığındaki türk bayrağından. Yalnız o stickerın birazdaha geliştirilmesi gerekir sanırım. İngilizin yaptığı çok güzel gözüküyor çünkü. Bizim ki niye öyle olmasın. Bize söylemesi kolay ama sizin bunu başarmanız gerekiyor Merakla bekliyorum. Kolaylıklar...
İngilizin bayrağının fonu çeşitli renkli ve dalgalanma efekti var.Bizim Türk bayraklı tasarımda arka fon tek düze olmak zorunda (kırmızı) ancak dalgalanma efekti verilirse sanırım daha güzel olacak.