KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ekrem bey arka camlarda dakar sürer duracaktir. emin olun
net yandan resim yok ama azda olsa fikir verir size bir göz geçirin resimlere bunları bulabildim
merhaba herkese çok teşekkür ederim bu ilgi ve alakanızdan dolayı inanın çok yoğun bi şekilde çalıştığımdan yetişemiyorum bazı şeylere
cevapları geç vermemdeki sebep kesinilikle budur çünkü yanlızım biraz önümü görsem hemen eleman ihtiyacımı giderireceğim
cenk beyin stiker yasak ile ilgilide şöyle bir durum var benim araştırdığım kadarıyla bununla ilgili kanunda bazı boşlıklar var yani sticker ile ilgili %30u geçmeyecek şekilde yapıştırabiliyorsun deniyor
ticari olursa iş değişir tabi ama bizim bu tarz araçların ticari ile alakası yok birazda polis abimizin vicdanına kalıyor açıkçası
özelte _ aracınıza modifiye sticker yapıştırabilir veya yapıştıramazssınız diye bir kanun yok deniyor %30'u geçmiyorsa
turhan bey çok vahşi olmuş çok beyendim bunu siyah yapsanız birde öyle görsem mümkünmüdür bu arada elinize sağlık mevlam bol iş bol kazanç versin en kısa zamanda işyerinize uğrıcam yerinizi tarif ederseniz tşk
turhan bey birde aslanlı resim yapıştırsanız bakalım nasıl durıcak benim vaktim var acelem yok farklı çalışmalar yapabilirsiniz arkadaşlarda görmüş olur tşk ederiz
Merhaba
İlk resimdeki camel trophy advanture travels yazılı kavuniçi renkli ön 2 kapım için ayrıca kasası için orjınal land rover gibi büyükçe sticker yapabilirmiyiz?
turhan bey çok vahşi olmuş çok beyendim bunu siyah yapsanız birde öyle görsem mümkünmüdür bu arada elinize sağlık mevlam bol iş bol kazanç versin en kısa zamanda işyerinize uğrıcam yerinizi tarif ederseniz tşk
Merhaba
İlk resimdeki camel trophy advanture travels yazılı kavuniçi renkli ön 2 kapım için ayrıca kasası için orjınal land rover gibi büyükçe sticker yapabilirmiyiz?
Merhabalar Alfonse Öncelikle ilginize teşekkür ediyorum uzaklık bugüne kadar problem olmadı siz istediğinizi bana azda olsa tarif edebilseniz ben hemen bir adet demo hazırliyabilirim