KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar .öncelikle çok güzel bir gezi olmuş .
bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevindirirsinişz beni
*yolda ne tür sıkıntılarla karşılaştınız
*ne kadar masrafınız oldu
*teknik olarak saplama kırılması hariç bir sıkıntı oldumu
*sizi en çok etkiyen yer neresi oldu
merhabalar .öncelikle çok güzel bir gezi olmuş .
bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevindirirsinişz beni
*yolda ne tür sıkıntılarla karşılaştınız
*ne kadar masrafınız oldu
*teknik olarak saplama kırılması hariç bir sıkıntı oldumu
*sizi en çok etkiyen yer neresi oldu
Cevaplamaya çalışayım. Yolda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık. Motorcuları herkes çok seviyor ve herkes gayet iyi niyetli ve kibardı trafikte.
Masrafı inanın hiç oturup hesaplamadım ama ortalama 350 km'de yakıt aldık yaklaşık 12-13lt. 1100TL gibi benzin masrafımız oldu yaklaşık.Belki bir o kadar da yedik diyelim işte. Daha ikinci günde Haakon'da benzin pompa sıkıntısı. Ben de saplamanın kırılması, onda debriyaj telinin neredeyse kopacak hel gelmesi bir de ben Maçka'da arka fren balatasını değiştirdim. Ama bunlar sıkıntı değil bana işin balı lokumu. Dikkatinizi çekeyim: Haakon'un motor yaklaşık 200.000km'de ve 2000 model. Dolayısıyla bizim bu sıkıntılarımız normal sarf malzeme sıkınıtıları. Eğer bu marka ve modele niyetiniz varsa sakın kaçırmayın derim. Hatta bir tane de var satılık. Neyse....
En zor soruya geldimşunu itiraf edeyim güney/doğu çok gizemli ve büyüleyici. İnsan resmen motoru ile bütünleşiyor ve belli bir günden sonra iyice açılıyor ve daha daha diyor. Şu anda vaktim olsa hemen çıkar giderim arkama bakmadan. Yazı dört gözle bekliyoruz.
İlginize teşekkürler. Selamlar.