Canlı canlı fotoğraflar tutmuyor diğerlerinin yerini.
Koray bey alınmasın ama demli çay gibi oluyor Gezenbilir Ailesinin çekipte paylaştığı fotoğraflar.
Deniz abi çok yakında harika bir kumsal ve deniz sürüşü yapacağız. Jeepler kumsaldan tam gaz ben hem denizden hem kumsaldan tam gaz... Çatalca sahillerini fethedicez...
Deniz abi çok yakında harika bir kumsal ve deniz sürüşü yapacağız. Jeepler kumsaldan tam gaz ben hem denizden hem kumsaldan tam gaz... Çatalca sahillerini fethedicez...
Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneğinin 3- 4 Temmuz 2010 Tarihleri arasında Bolu Aladağlar Gençlik Spor İl Müdürlüğünün Dinlenme Tesislerinde ve yakınında ki gölet çevresinde yapacağı 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivaline katılmayı düşünür müsünüz ?
Bahsi geçen göletin Google Earth görüntüsü.
[attachment=1]
Herkese merhabalar,
internet aramalarında görünce şaşırdım gerçekten güzel araçlar bu hovercraftlar, ancak beni esas şaşırtan konu başlığınınTürkiye'de ilk olarak verilmesi.... yeni üye olduğum için tanışalım bölümünde kısaca kendimden bahsettim, İstanbulda yaşıyorum ve 5 yıldır Türkiye'nin ilk hovercraftını kendi dizayn edip kendi imal eden firmasında çalışıyorum ve bununla gurur duyuyorum, çünkü biz belli alanlarda kendi dizayn edip kendisi üretim yapabilecek teknolojiye sahip dünyadaki sayılı firmalardanız... TSK ve AKUT bünyesinde prototiplerimiz uzun süredir zorlu şartlar altında çalışmaktadır. elimdeki bir kaç fotoğrafı yayınlayacağım, yakın zamanda yeni bir başlık altında kendi dizaynımız olan ve diğer ürünlerimizde olduğu gibi %100 yerli üretim olan Hovercraftımızı tanıtacağım...