Uçmakdere de,Uçmak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,870
Ynt: Uçmakdere de,Uçmak

Bu son görseller ile gezimizi sonlandırıyoruz.Yol güzergahı boyunca ağaçlık kamp alanlarıda oldukça vardı.
Sonuç olarak Uçmakdere defalarca gideceğimiz,tadı damağımızda kalan yerlerin başlarında geliyor.
Selamlarımlar.

Etiketler

Paylasim icin cok tesekkürler,Güzel bir Hafta sonu,Ucmak degisik bir duygudur Herhalde.Bu ucuslarin lisansli kisiler tarafindan yaptirilmasida güzel bir sey.

Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

Çok teşekkürler Ertan bey
Paylaşımlarınız sayesinde ucmakdere ajandamıza yazıldı mutlaka gidilecek yer diye
Saolun

Sizde sağolun Abdullah bey,faydalı olabildiysek ne mutlu bizlere,selamlarımla.

Ertan abi merhabalar.Senin tavsiyenle siteye üye oldum.Oldukça geniş kapsamlı her alanda bilgi paylaşılabilecek bir site gibi görünüyor.
Paylaşımın fotoğraflar ve anlatımın bu işi gerçekten yaşayarak ve zevkle yaptığını gösteriyor.Paylaşımlarınızı takip etmek keyifli olacak sanırım.Nezaman uçmakdereye gelirseniz telimi çevirin balıklarınız hazır .Saygılarımla. Fatih Mehmet Aksuoğlu.

Kardeşim hoş geldin,sefalar getirdin.Nasıl sevindim inan anlatamam Balıklar için ayrıca teşekkür ediyorum tekrardan,tadı damağımda kaldı
Selamlarımla.

Asıl ben teşekkür ederim.Sene sonuna kadar artık her hafta ordayım.Bizim sezon yeni başladı.Bu aralar balık bol gelirseniz görüşürüz.Uçmakdere eylülden sonra sakinleşir kamp için bence daha uygun hale gelir.Saygılarımla.

Fatih'ciğim mutlaka geleceğiz,Toyata'yı boyaya verdim 20 gün işleri sürecek gibi ama Defender ile geleceğiz karavansız.Araç ambulans kasa olduğu için onda da konaklamak mümkün.
Sana özel mesaj attım sayfa üstünde göreceksin oraya bakarsan bir notum var,selamlarımla.

Fatih,üzerinde dalış kıyafeti olan arkadaşımız.
Fatih laf aramızda fotoda da çok yakışıklı çıkmışsın

Uçmakdereyi'de gördük, teşekkürler Ertan Bey.

İstikbal Göklerdedir...

Süpermiş!... Hele uçmak daha süpermiş

Not: Gözümden kaçmış, topiği yeni farkettim.

Ertan Kardeşim Harikasın Cesaretin için seni tebrik ediyorum.Bravo.Fotolar , paylaşımlar her şey çok güzel, emeğine sağlık. Balıklar da çok güzel, afiyet olsun. Bu arada sormadan geçemeyeceğim; Paraşütle ilk deneyimin mi? Fidanlar ne alemdeler?Sevgiler, saygılar Ergun.

Övgüler için gerçekten teşekkürler.Balıklar gerçekten çok lezzetliydi Fidanlar(artık ağaç) kış uykusuna yattılar.Yıllar önce Marmaris'te parasaling yapmıştım(tekneden halatlı paraşüt)Saygı bizden...