KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Araç büyük ihtimalle MKE'den alınmadır.Askeri renk olan haki rengin ve ilgili boya kodunun kullanılmaması ve trafiğe tescil edilebilir ibaresinin olması , bir de çekme belgesinin olması halinde hiç bir sorun olmaz.
Soruşturmağa gerek yok.MKE'den ihale ilanı açıklandığı zaman ilgili aracın yanında mutlaka '' Trafiğe tescil ettirilebilir '' ya da '' ettirilemez '' ibaresi vardır.
Eğer Siz aracı direkt kurumdan değil de, aracıdan alıyorsanız , o da Size ilgili kurumun verdiği '' Çekme Belgesi '' ni sunmak zorunda.Yoksa tescil işlemi yapılamaz.
Benide aydınlattığın için teşekkürler.Demekki yıllar geçince prosüdürler de değişmiş.Benim alışveriş yaptığım yıllarda ihale yoktu.Beğendiğin malı tartıp,birim fiyatıya çarpıp fauraralandırıyorlardı.Tekrar hayırlı olsun.
sayın mogzilla yanda resmini koydugun mog senin mi acaba abi eger seninse o mog bu hale gelesiye kadar ne harcadın birde üzerindeki motor dizel sanırım ne motoru var bendeki fiat 50nc motoru araç için bir problem yapmıyo param olmadıgı için anca bu kadar yapabildim yakında fotolarını gönderecem
sayın mogzilla yanda resmini koydugun mog senin mi acaba abi eger seninse o mog bu hale gelesiye kadar ne harcadın birde üzerindeki motor dizel sanırım ne motoru var bendeki fiat 50nc motoru araç için bir problem yapmıyo param olmadıgı için anca bu kadar yapabildim yakında fotolarını gönderecem
Evet , resimdeki unimog bana ait.Üzerinde AS 600 motoru var.Harcadığım parayı ise hiç söylemeyeyim, zira oldukça yüksek.
Aşağıdaki sayfalarda daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
Selamlar-Saygılar
unimog sahibi kardeşim aracını güle güle kullan kıymetini bil onun ustası eski askerlerdir benim gibi.o aracın derdi dermanı bendedir.sakın ona gaz takmaya kalkma hata edersin.ayrıca baskı ve balatası çok hassastır.birde şöfor mahallinin üstüne koruma rolbarr koymayı unutma.istersen yardımcı olurum sana
merhaba nadir bey,
resimde görülen aracınızın yandan resmini yayınlayabilirmisiniz,çift kabin gibi duruyor, gerçekten güzel bir araç. bildiğiniz gibi bu model araçlarda çift kabin üretim yok,sadece şöför eğitim aracı olarak askeriyede çok az sayıda vardı. birde 6-7 yıl önce ankarada ünimog toplayan bir firmaya 5-6 adet çift kabin 404 imal etmiştim.bu araçlardan bir tanesi yerli bir dizide ekrana geldi.
saygılar.
Evet dediğiniz gibi çift kapı 404'ler oldukça nadir.Ben bundan bir kaç sene evvel Avcılar'da orjinal bir tane görmüştüm.Orjinal derken , kupa orjinaldı.Motoru dizele çevrilmişti.
4-5 sene evvelin parası ile 15.000 YTL istiyorlardı.
Benim araç minibüs kasa.Seyrantepe eski sanayide meşhur landçı Hacı Usta'nın eseri.Bir tane de 406'yı minibüs kasaya çevirmişti.
Resimleri birazdan koyarım.
teşekkürler,güzel bir araç olmuş. birde şunu sormak isterim: as 600 motoru takılı demiştiniz, benim aracımdada 314 mersedes motoru var. bana oldukça yavaş geliyor,aracın hızını bir nebzede olsa artırabilecek birşeyler yapılabilirmi? sizin araçta takılı olan geniş çaplı lastiklerin aracın hızına katkısı oldumu? 12x20 zannedersem.
Motorun unimog hızı ile bir alakası yoktur.Çünkü araç çok komplike bir dişli sistemine sahiptir.Arazide hareket mükemmelliği ön planda tutulduğu için Alman mühendisler max 80-90 km sürati yeterli görmüşler.Zaten askeri konvoy hızını da düşünürseniz gayet normal geliyor.
Sorunuza gelince ; sürati arttırmak için dingilleri değiştirmekten başka çare yok.Almanya'sa bunu yapanlar var.O halde bile max 110 km'ye çıktığını duydum.Ama o zaman da unimog unimog olmaktan çıkıyor.
Benim lastikler 12.5X20.Hıza pek etkisi olmadı (olumlu veya olumsuz )
Zira orijinal 11X20 unimog jantları için uygun iki lastik ölçüsü var.10.5X20 ve 12.5X20