emeğinize sağlık.bakıp bakıp iç geçiriyorum.güle güle kullanın.maliyti hakkında bilgi verirseniz belki bizde sizin açtığınız yoldan gider unimog sahibi olabiliriz.saygılar
Hepimizin hisseddiği şeydir;İnsanlar hayallerini gerçekleştirebildiği sürece mutlu olur. Benimde kanıma virüs gibi giren 4x4 merakında, bence bu güne kadar yapılmış ve hala birçok rakibine göre mükemmel olan Doka Ünimog hayalimi gerçekleştirmekten büyük mutluluk ve gurur duyoyorum....
Ama insan yeni hayallerden ve projelerden de vazgeçemiyor,kısaca bu camiada buna "kaşıntı" deniyor
Doka yı yaptık bitti ama kaşıntı devam 8)
ŞİMDİ SİZLERİN DE HUZURUNDA üNİMOG UN YENİ SAHİBİ OLAN AYNI ZAMANDA SİTEMİZ MODERLERİNDEN MKG ABİMİZE HAYIRLI VE BOL ÇAMURLU OLMASINI DİLİYORUM
MUSTAFA AĞBİ DE EN AZ BENİM KADAR 4X4 MERAKLISI VE ÜSTADLARIMIZDAN.üNİMOG A YENİ EKLEMELER YAPACAĞINDAN VE ÇOK İYİ BAKACAĞINDAN EMİNİM....MKG AĞBİ DEN ARAZİ RESİM VE VİDEO LARINI BEKLİYORUZ...
Hatta ben o na söylemiştim "ağbi insanın kucağına alıp sevesi geliyor" diye bu gün ki görüşmemizde "işlerim yoğun,inimog la ilgilenemedim acaba küsmüşmüdür" diye sordu demekki o da benimle aynı fikirde...
sizin gibi insanlar yeni yeni projeler yapmadan duramazlar
sizin deyiminizle bir süre sonra kaşıntı basar,
eee yeni proje içinde para lazım,
bence bunu satın siz ve yeni proje üzerinde çalışın,
satacağınız zaman sadece site içinden birine satın, olurda gözümden kaçar, satıyorum diye özelden mesajda atın : : :
sizin gibi insanlar yeni yeni projeler yapmadan duramazlar
sizin deyiminizle bir süre sonra kaşıntı basar,
eee yeni proje içinde para lazım,
bence bunu satın siz ve yeni proje üzerinde çalışın,
satacağınız zaman sadece site içinden birine satın, olurda gözümden kaçar, satıyorum diye özelden mesajda atın : : :
Sayın M.K.G aracınız hayırlı olsun eski bir ağır vasıta sahibi ve şoförü olarak gördüğüm eksik bir hususta size önerim olacak,stepneyi kaldıran pistona muhafaza düşünün sanki biraz açıkta gördüm geri manevralarda darbe alabilir gibi selamlar