Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdartimur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,240
Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları

Teşekkür ederim. Aracın tente mekanizmasını benim isteğim üzerine tornacı Zeki Usta tasarladı ve yaptı. Tente için proje düzenlettirmediğim için muayene dönemlerinde sorun çıkmasın diye böyle bir yola başvurduk, güzel de oldu tek problemi hareketli olan mekanizmanın motor titreşimine bağlı olarak zırıltı yapması, onu da ince kavuçuk desteklerle az çok engelledim. Çoğunlukla tente hep üzerinde oluyor sadece muayene zamanında aracın tentesini söküp mekanizmayı aşağıya indiriyorum, muayenede sorun çıkmıyor. Bir ara tenteyi çıkarıp mekanizmayı indirme aşamalarının fotolarını çekip siteye eklerim. Saygılarımla.

Etiketler

Yorumlarınız için teşekkürler, bildikleriniz benim için önemli, Unimoglardan anlayan gereckten cok fazla kişi yok bu nedenle bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı herzaman beklerim. Saygılarımla Serdar timur

Nadir Bey Unimog konusunda benim her zaman güvendiğim değerli bir bilgi ve tecrübe kaynağıdır. Daha önce de birçok konuda kendisinden yardım aldım ve Nadir Bey de hiç bir zaman yardımlarını ve bilgisini esirgemedi sağolsun. Saygılarımla

çok güzel olmuş ellerinize sağlık
bu sevimli ve becerikli araçlardan bir gün inşallah bize de nasip olur

O2' Alıntı:
çok güzel olmuş ellerinize sağlık
bu sevimli ve becerikli araçlardan bir gün inşallah bize de nasip olur
Teşekkür ederim. İnşallah size daha iyisi nasip olur. Saygılarımla Serdar Timur

SELAM BEN EDİRNEDEN ÇETİN İLERGİN ELİMDE 73 MANTA KASA MERCEDES 280 VAR MUAYENE VAR HİCBİR MASRAFI YOK ARACIMI KAFA KAFAYA BENZİNLİ YADA DİZEL UNİMOGLA TAKAS YAPMAK İSDİYORUM CEP NO 05316564506 SAYGILAR

Serdar bey elinize sağlık bu unimoglar gerçekten bir hastalık bende o virüse yakalandım 404s aldım tadilattayım. son halinin resmini atarmısınız?