Ynt: Unimog 406 ve Yenilenme Aşamaları
Tam aracı topladık bir sorun yok derken aracın debriyaj kaçırdığını fark ettim. Bu nedenle Ankara Erdem Ustadan uygun fiyata orjinal baskı balata takımı sipariş ettim ancak henüz taktırmadım çünkü gözüm şuanda böyle bir işlemi kesmiyor, biraz tadını çıkarıp debriyaj iyice iflas edene kadar beklemeyi düşünüyorum. Garip şekilde, debriyaj kaçırma sadece aracı çalıştırdıktan sonraki ilk 15-20 dk oluyor, sonrasında garip şekilde kaçırma durumu azalıp nerdeyse duruyor. Balatanın yağlanmış olmasından şüpheleniyorum. Aracın şanzıman yağlarını değiştirmeden önce aracı test ettiğimde böyle birşey fark etmemiştim. Ancak usta şanzıman yağını boşaltıp yerine yeni yağ koyduğunda nerdeyse tüm şanzımanı doldurmuş yağla, oysa seviye çubuğuna göre doldursa fazladan 7 litre yağı koymayacaktı, bu haliyle bir test sürüşü yaptım sonra şanzıman yağını kontrol ettiğimde fark ettik fazla olan yağı boşalttık. Aklımda halen bir soru işareti; acaba şanzımandaki bu fazla yağ debriyaj balatasına ulaşmış olabilir mi? Bilemiyorum, öyle yada böyle, yeni baskı balata elimde, nezaman sorun çıkarsa ozaman yaptıracağım (Umarım dağ başındayken beni yolda bırakmaz)
Bu baskı balata değişimi gözümde büyüyor. Şanzıman indirmek zor olduğundan, kupa çıkacak, tüm elektrik fren debriyaj bağlantıları ayrılacak, motor inecek ve baskı balata değişecek...