Unimog

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 172,703

unımog arıyorum

• 416 406

Kullanılan: 14 70.0%
  • 403 421

Kullanılan: 6 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Unimog

michelin var yzl sanırım süperler ama petlasın kataloğundaki panzer lastikleride süper ama hız indeksleri 80 michelin 100 ciddi fark

nadir abi böyle bir araç düşünüyorum...bildiğin gibi zj cherokee m var ikinci araç için uygun olurmu. ... uygun olmaz dersen 6000 - 7000 ytl civarında her hangi bir mog da olabilir...ne dersin ...yardımların için şimdiden teşekkürler

Michelin'in XML ve XZL serisi 8 katlı lastikleri var ama almanyada bile kıyamet gibi pahalılar, ben getirmeye çalışıyorum. Ucuz kaynak arıyorum Getirtmeyi düşünen varsa beraber deneyebiliriz.... ( ben 325/85 R16 arıyorum tabiii)

burda ilginç uygulamalar var
http://www.usa6x6.com/products_and_services/tires.html

iyi bir 406'ydı, Çin'e seyahat için hazırlanmıştı yanlış hatırlamıyorsam....
Bu arada bir arkadaşımda "birkaç"tane karınca şanzımanı var arayan Mogcu var mı?

Bilmem bizim Gokhan'da (14.000Euro'ya satılık vardı sahibinden.com'da), tesadüfen konuşurken söyledi, yarın arar sorarım .... Hala çift kabin unimog kupası arıyor... Ankara'yı geçti, Turkiye'yi altüst etti ama nafile ....

nadir bey biraz kafanızı ağrıtıyorum ama sizin mogla 80 km hızla giderken motor devir saati kaç gösteriyordu hatırlıyormusunuz.

demekki teorik olarak benim almayı düşündüğüm benzinli ile aynı yürüyen olduğuna göre motoru biraz güçlendirirsek 110-120 maxımm ile 80-90 kö rahat bir seyir sürati elde edebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...