Unutulanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,445
Ynt: Unutulanlar

ömrümü7ler' Alıntı:
inetrnet çıktı herşey bozuldu...

aynen aynı düşüncedeyim....
eroin gibi. İnternet te geçenlerde arıza vardı 3 gün kesildi elim ayağım titredi valla . müptela olmuşum meğerse.....

Etiketler

ömrümü7ler' Alıntı:
inetrnet çıktı herşey bozuldu...

herşey değil bakın biz burdayız internette ve neden vazgeçtiğimizi unuttuğumuzu hatırlamaktan mutlu olduğumuzu neyi özlediğimizi ve neden böyle hissettiğimizi iyi biliyuoruz. Ve bunu başkalarıyla paylaşırken interneti kullanıyoruz.... Doğru şekilde kullanmak şart herşey için bu geçerli zamanında doğru şekilde kullanmak şart.

evet çok güzel oluyodu eskiden evimizde vardı kuzine heryer ısınmıyodu ama çok daha zevkliydi. (sobanın ateşi farklı oluyo valla) annem hala der. sobanın yeri ayrı diye.

evet zerrin hanım haklı kuzineler hala varr ve hala süper patates pişiriliyor fınında

kuzine enteresan bir soba..
geçen kış 4 gün eski bir dağ evinde kaldık 4 günde yaklaşık 1 ton odunu yuttu resmen, tam bir odun canavarı, yinede karadenizliler için o bir tutkuuuu

ceranus' Alıntı:
Kuzine sobalar Anadolu'da köylerde kullanılıyor hala, bazı çiflik evlerinde de var

Bir arkadaşım kuzguncukta mustakil bir evde otururdu Guzine sobası vardı başka ısı kaynağı yoktu onun yanına oturur kestane patates közlemek 2 gözde tepsiliği vardı börek yapardı en buyuk eğlencesiydi evde kalınca isinide külünüde severdi kulakları çınlasın şimdi yurt dışına yerleşti

dilimizde en azından ben öyle bildim kuzine değilde biz guzine deriz yuvarlamaş kolaya gelmişte olabilir dogrusu Kuzine

Ben küçükken halamlarda vardı kuzine evi her zaman sımsıcaktı bana her gittiğimde börek ve kalburbastı yapardı.Ne güzel günlerdi o günler şimdi aynı tadı alamıyorum.