Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,354
Ynt: Uyuşturucu Kullanıyor musunuz? Peki ya Arkadaşlarınız?

Z a f e r E R C A N
Emniyet Amiri
Bağımlılık Danışmanı
Adli Bilimler Uzmanı
web sitesindeki videolar linki: http://www.zaferercan.com/konuno.asp?metinno=503&Yenibosna%20Konferansı

Etiketler

Kemal bey,forumda kızımdan yola çıkılarak Esra hanım'ın açtığı bu konuya katkılarınız için size minnettarım..Zafer bey ise konusunda mükemmel bir insan.Kendisiyle birlikte katıldığımız Siyaset Meydanı'nda tanışıp konuşma imkanım oldu.Fikirlerine ve yardımlarına çok ihtiyacımız olacak.
Ne olur elele verelim ve gençler henüz gençlik yaşlarına geçmeden önce birşeyler yapalım.Bu konuda ne yapabiliriz nasıl yapabiliriz? Daha öncede yazdığım gibi bana göre daha anaokulundayken bu konuda eğitime başlanılmalı.
Bende bir eğitimciyim.22 yıldır anaokullarında ve ilkokullarda bale ve modern dans öğretmenliği yapıyorum.Ve o yaş çocuklarının hangi bilgileri bir defada ne kadar süreyle ,hangi yolla alabildiklerini çok iyi biliyorum.Anaokullarında,çocuk oyunları tarzında gösteriler,kukla gösterileri gibi onlara hitap edecek yolla eğitim verilebilinir.Önemli olan çocuklar lise çağlarına gelmeden önlemi almaktır.O çağa gelindiğinde maalesef çok geç oluyor.
Amatem'de Begüm yatarken reabilitasyonlarda gördükleri eğitimi bana anlatıyordu.Uyuşturucu kullanan ve kullanmayan insandaki beyin yapısı şemalarla çizilmişti.Begüm bundan çok etkilenmişti.Bu tarzda dersler neden okularda verilmiyor?
Bunu soruşturdum.Milli eğitim bakanlığı buna izin vermiyormuş.Nedeni ise özendirici olması imiş.Varmı böyle bir mantık ? İnanılır gibi değil.
Ben kendimi kaybedip bir telaş içinde aklıma geleni bir çırpıda yazmaya çalışıyorum.Kafaları karıştırıyormuyum bilmiyorum .Ama kızımı kaybetttikten sonra bu konuda bir şeyler yapmak için içimde bir ateş yanıyor.
Elele vererek birşeyler yapabilsek ne olur..

Yeşim hanım başınız sağolsun, Allah sabırlar versin. Esra'cım bu konuyu burada açarak gündeme aldığın ve dostların katkı sunmasına imkan sağladığın içinde seni canı gönülden tebrik ediyorum. Bu kadar önemli bir konuya umarım bizlerde gezenbilir ailesi olarak katkıda bulunabiliriz.

çok teşekkür ederim..ne yapılabilir diye düşünedururken kimbilir kimler heran taptaze tertemiz gençleri uyuşturucuyla tanıştırıyor.Benimde katıldığım Siyaset Meydanında gizli bir tanık okullara nasıl sokulduğunu tüm açıklığıyla anlattığında beynim durdu.İzleyenler varsa duymuştur.

Begüme son görev Allah rahmet eylesin acılı ailesine sabırlar versin. başka begümler ölmesin.
http://www.videoraporu.com/2009/09/uyusturucudan-olen-begume-huzunlu-veda.html

İmam efendinin sözleri yürekleri dağlıyor

Herkese Merhaba,
Davetiniz için teşekkür ederim. Duyarlı insanların her nerede olursa olsun varlığından haberdar olmak insan olmak yolunda ki bana en büyük destektir. Bu haber veriş ve davetiniz bu anlamda benim için çok değerlidir.
Mesleğim sebebi başladığım uyuşturucu ile mücadeleye, mesleğin ötesinde bir "dünya vatandaşı" olarak devam etmek gayretindeyim. Forum içerisinde benimle ilgili birçok bilgi zaten arkadaşlarımız tarafından verilmiş. Detaylı bilgiler için www.zaferercan.com ya da www.bagimlilikdanismani.com sitelerim ziyaret edilebilir. Ayrıca +90 555 212 1881 den bana ulaşabilirsiniz. Buradan da zaman zaman vakit bulursam sorularınıza cevap vermeye gayret ederim...
Kemal Ustam sağol...
Hoşbuldum...
not: Gezen bilir lerin yeri olduğuna göre, bir organizasyonla sizi Bingöl'e getirmek lazım bence. Davet benden organizasyon sizden. Beklerim efendim.

Zafer Bey , Gezenbilir'e hoşgeldiniz , sefalar getirdiniz.Sizi ve konu ile uğraşınızı basın ve TV'den izliyorum.İşiniz gerçekten zor , ama bir o derece de kutsal.Biz ebeveynlerin üzerlerine titreyerek yetiştirdiğimiz evlatlarımızı bazen çevre , bazen de arkadaş baskısı ve etkisi ile kaplıldıkları o illetten uzak tutmak için gösterdiğiniz büyük mücadele için Sizi yürekten kutluyorum.Allah yardımcınız olsun.

Zafer ERCAN bey hoşgeldiniz şeref verdiniz iyiki varsınız. onca uğraşınız arasında birde bizlere zaman ayırdınız. Gezenbilir.com adına size çok teşekkür ediyorum.
Kemal

Not: Sayın Gezenbilir üyeleri

Z a f e r E R C A N
Emniyet Amiri
Bağımlılık Danışmanı
Adli Bilimler Uzmanı
Artık aramızda oda bir gezenbilir alilesinin güzide üyelerinden birisi.onca meşguliyetinin arasında bizlerede zaman ayırmış acizane davetimi kırmayıp lütfedip teşrif etmişler,umarım ister buradan,ister özelinden,ister web sitesinden,soru veya sorunlarınızı kendisi ile paylaşabilirsiniz. saygılar