MESELA BU ARAÇ 210.000 KM DE AMA 500.000 KM GİBİ RAKAMLARA ULAŞIYOR. MALUM V 8 MOTOR PEK SORUN CIKARTMAZ AMA YÜRÜYEN AKSAM VE KUPA DA NELERE BAKMALIYIM.
Selamlar,
öncelikle forum kuralları gereği , lütfen büyük harf kullanmayınız. Arazi, araçların çok zorlandığı şartlar olduğu için, yürüyen aksamdaki zayıflık/eskime ciddi probleme neden olacaktır. En doğrusu bir ustaya göstermeniz. Aracın değeri ile ilgili de yorum yapmak çok zor ama maalesef V8 araçlar değerinin çok altında satılıyorlar, iyi günler dilerim.. reha
bende bir disco almayı düşünüyorum bir aydır internetteki bütün satılık discoların özelliklerini ezberledim desem yeridir kafama takılan iki tane var biri tek kapı 2.5 dizel dieri v8 lpg li ikisininde fiyatı 14 arad çok kararsız kaldım bana bir yol gösterirseniz sevinirmm
eray bey bahsettiğiniz tek kapı 2.5 dizel disco istanbul hadımköy tarafkarında olan aracsa ben bakmıstım gayet iyi durumdaydı ama tek kapı istemediğim için 3 hafta önce 95 model 2.5 dizel ( 300 tdi diye geçer) aldım gzenbilirde cok var , discovery almanızı tavsiye ederim....