Ynt: VİNÇ konusunda yardım , öneri , bilgi ...
ilk kablo kalınlığı hesabı istediniz..?..anlamam bilmem deyince makaraya sarrdınız..
sonra 500 amperi verecek baraj aramamı söylemişsiniz..?
en sonda cipinde 2 aküsü olan adamın peşine düşüp bulmamı istemişsiniz..
her istediğinizi,her talebinizi eksiksiz yapıcam diye bir kelammı ettim.ettiğimi hatırlamıyorum..(gülme işareti) dedimsede klawyemden kacmıştır..şu an dan itibaren görevimden istifa ediyorum ..lazım olan bilğileri kendiniz bulun bi zahmet..
jimny saffasına örnek koydugum dinamometre cıktıları copi li paste olmayıp evrakları bende vede kendi araclarıma yaptığım modifiye sonuçlarıdır..
bu konuyu bir arkadaş acmış yardım talebinde bulunmuş ben ona sadece tavsiye verdim büyük kapasiteli vinç fazla amper asılır ve beslemesi zor biraz ufagı gereginde makara sisteminle falan her türlü idare eder demek istedim..
vinç ile kimse kilometrelerce yol gitmez..kullanacagınız yarım metre bir metredir..geneli..her nekadar offroadcı olmasamda aracımda bulunur..
derken araya siz > tyt.fan < girdiniz ..! hır cıkarıp işi karıştırmaya başladınız..
sizi tanımam etmem ..! bana olan alerjinizide cözemedim..? +sanalda kawyeden kavga etmeyide bilmem..o konuda elinize su dökmem de imkansız sizi takdir ediyorum.. son olarakda tedavisini bari benden istemeyin..