deadelaus One Live. Live It. Mesajlar 170 Tepkime Puanı 1 Yer Fethiye / Muğla Web www.likyatrek.com 25 Ocak 2015 #33 Ynt: Vinçli Ön Tanpon Merhaba tamponlardan elinizde kaldı mı selamlar
dilşad Kamp I Mesajlar 135 Tepkime Puanı 11 Yer çölemerk 26 Ocak 2015 #34 Ynt: Vinçli Ön Tanpon hızlı bir fiyat indirimi olmuş cok iyi bir fiyat bu tarzı tercih edenler uyursun ..
Ynt: Vinçli Ön Tanpon hızlı bir fiyat indirimi olmuş cok iyi bir fiyat bu tarzı tercih edenler uyursun ..
limankalesi Kamp II Mesajlar 303 Tepkime Puanı 47 10 Şub 2015 #36 Ynt: Vinçli Ön Tanpon merhaba hala aynı fiyatmı? ve elinizde varmı?
jugu Kamp I Mesajlar 149 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara Web gozgezgaz.com 10 Şub 2015 #37 Ynt: Vinçli Ön Tanpon Kendileri pek bakamıyor sanırım. Ben görüştüm bir süre önce. Tamponları taşınma esnasında bu fiyata vermişler şu an değil maalesef. Tamponlardan Muammer ustanın elinde varmış Ankara'da. Numarasını ben de kaybettim, yalnız 500 veya 600 dedi en son.
Ynt: Vinçli Ön Tanpon Kendileri pek bakamıyor sanırım. Ben görüştüm bir süre önce. Tamponları taşınma esnasında bu fiyata vermişler şu an değil maalesef. Tamponlardan Muammer ustanın elinde varmış Ankara'da. Numarasını ben de kaybettim, yalnız 500 veya 600 dedi en son.
uysalburak Zirve Mesajlar 1,538 Tepkime Puanı 111 Yaş 50 Yer İstanbul/Bahçeşehir 10 Şub 2015 #38 Ynt: Vinçli Ön Tanpon Murat Serdar da var Hakan beyin telefonu. Ondan numarasını Alıp ara istersen. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Vinçli Ön Tanpon Murat Serdar da var Hakan beyin telefonu. Ondan numarasını Alıp ara istersen. Sent from my iPhone using Tapatalk