Ynt: Vitara Hakkında Bilgi
Merhaba,lastik çaplarınız arasında gecenin bu saatinde yanlış yapmadıysam 7 santim kadar fark var.
Bu normalde tavsiye edilen %3 lük töleransın üzerindedir.Ancak vermiş olduğunuz tüketim değerleri anormal değil.
Bu durumda aracınız yerden 3 santimden fazla yükselmiş demektir,arazi için iyi bir durumdur.
Tabii ki lastikleriniz orjinale göre ağır ve çekişinizin düşmesi de normaldir.Sonuçta 1.6 motor.
Sarsıntıların sebebi lastik basıncınızın fazla olması yada süspansiyon sistemine alışkın olmayışınızdandır.
Binek araçtaki yumuşaklığı beklemeyin,onlara göre yerden en az sekiz-on santim kadar yüksektesiniz.
Basınçlarla ilgili Osman arkadaşımız gerekli bilgiyi vermiş zaten.Çok basınç yakıtı düşürürken sarsıntıyı artırır.
Bu durumda tasarruflu gider ama aracınızı çabuk dökersiniz.Viraj emniyeti vs de de savrulma tehlikesi yaşarsınız.
Az basınç ile yumuşak bir sürüş,az sarsıntı ama fazla yakıt sarfiyatı,çabuk lastik aşınması,yine virajlarda savrulma olur.
Burada aracın dinamiklerine göre siz basıncı belirleyecek ve ona göre alışıp sürüşünüzü ayarlayacaksınız.
LPG ve benzin konularına ustanıza bir baktırın.Benzinde sağlıklı çalışma sıkıntısı var gibi.
Her ikisininde birbirine uyumlu olması gerekir.Benzinde sağlıklı olan genelde LPG de de sağlıklı olur.
Şahsi tecrübelerimden bazılarıdır,umarım faydası olur.Aracınızı iyi günlerde kullanın.