Ynt: Vitara v6 2.0 Off Road Yapılarak İmha Edilmesi
vitara v6 2.0 off road yapılarak imha edilmesi.. konuyu acarken böyle bir başlık kullanmıştım bu adam motorsikletle yapılan motokros u vitara ile yapmış buna vitakros mu demek lazım pek off road olmamış. filimin sonlarına dogru aracı yatırıyor ön diferensiyel diyarbakır karpuzu misali paramparca . ;D
ben bu konuya mesaj atmakla cok gec kalmışım yaptıkları dogru bişe degil ama ney hoşuma gitti yukarda arkadaş yorum yapmış sanki benim arac gibi zoruma gitti demiş ve haklı bende aynı duyguyu yaşadım hak verdim arkadaşa ama hoşuma giden neydi cok saglam bir arac olması patlayana kadar gitti yazık araca ama hakkını vermek lazım saglam aracmış seviyorum vitarayı helede v6 olunca birgün vaz gersem aracımdan nasip olursa sıfırını alıcam ama v6 olucak yine
arkadaşım adamlar yanlış yapmışlar kendini üzmüşsün peki güzel yurdumda günde kaç tane bu ve buna benzer araç M.K.E.K hurdasanda eritilip yok ediliyor onu bilsen ağlarsın
Yok onu demek istemedim. Aynı sahneleri yurt dışında hemen her marka araç için görebilirsiniz...
Adamlar bizim aldığımız lastik jant parasına aracı alıyorlar.
Sonrada bizim gözümüz gibi baktığımız araçları parçalıyorlar
O fiyatlara araç alabilsem bende parçalarım ;D
Arkadaşlar demiş bunlar "eşşeğe binmeyi haketmiyorlar" diye...
Bilmem kaç model araçların bile bu fiyatlara alan bizler neye binmeyi hakediyoruz acaba?
biz türkküz müslümanız malımızın kıymetini bilirizz bile bilede bunların yaptıgını yapmayız inşallah 3 şehin hesabı kacınımaz malının kıymeti canının kıymeti ailenin kıymeti bunları bilen birisi beleşte bulsa bunu yapmamalı derim ayrıca oguz abi harbiden aracımla aramda duygusal bag var nasılsa anlamıyom seviyorum aracımı daha yolda bırakmadı keyfe keder masrafalarım oldu ama mmasrafsız bir arac mış vitara video da anlatıyo herşeyi kalitesini yaşına göre
o videonun on dakika olduğuna bakmayın.kesip,kesip görüntü alınmış.
bence en az 30,40 dakika dolaşmıştır.yapısız bir vitara için o tarz bir sürüşle gayetde iyi dayanmış.