Vitara Ve Jimny

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,637

rast

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Mesajlar
225
Tepkime Puanı
19
Yer
İstanbul-Beylerbeyi
Merhaba değerli dostlar,
Bir Vitara ya da Jimny almak istiyorum.Vitara 4x4 otomatik 130.000 e pazarlıksız inmiş Jimy ise 151.000 civarı.
Bütçem çekiştire çekiştire ancak denkleşir ya da ikinci ele bakacağım,benim bilmek istediğim hafif arazide nasıldır,yakış durumu gibi bazı bilgiler.Kullanan ve bilen varsa bana biraz bilgi verirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
 

Etiketler

Birbirinden biraz farklı araçlar aslında.

Jimny teknik özelliklerinden dolayı offroada daha yatkın ve daha fazla geliştirilebilir bir araç. İçi ve kendisi oldukça küçük. Yakıt tüketimi nispeten daha fazla. Ama uygun lastiklerle bile fazla modifikasyon yapmadan arazide iyi bir performansa sahip.

Yeni vitarayı bende yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunun. Arazidede şimdiye kadar beni hiç üzmedi ama çok ağır araziye hiç girmedim. Mesleğim icabı (Maden Mühendisi) çok fazla dağa bayıra çıkıyorum. Kötü, çamurlu yollarda kullanıyorum. Bu güne kadar problem yaşamadım. Ama jimny kadar arazi aracı değil. Asfaltta konforlu, yakıt tüketimi düşük ve jimny'e göre geniş.

Birazcık hangi amaçla daha fazla kullanmak istediğinize göre karar vermeniz gerek aslında
 

BENZER KONULAR