KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaslar yeni aldıgım vitarama tavan bagajı yapmaya sonunda karar verdim bayagı bir araştırma sonucu kendi tasarladıgım bagajı yapmaya karar verdim düsünen arkadaslarada oldukca uygun fiyata yapabilirim .
Ohoo Fatih Hocam olmadı böyle, benimkine de yapacaktık... Bu haftasonu gelmeyi düşünüyorduk size doğru müsaitseniz, cumartesi öğleden sonra falan? Bizim hatun nete giremiyor, sevgiyle konuşacaktı ama... Bu arada süper olmuş sepet, sisler de yakışmış sanki ;D
ne demek kadeşim bekliyoruz bagajıda bostayken baslım dedim senin malzemeyide aldım hazır sen gel beraber bakalım ne yapabiliriz ben bişiyler tasarlayıp kafamda basladım fazlada bisi klamadı bitmek üzre geldiyinizde senin araca bir tasarım hazırlarız
işte son hali simdi kürek halat kriko gibi aksesuarları baglama aparatlarını yapıcaz cok kullanıslı ve tam olarak 180 cm boyunda 100 cm eninde güzel ve saglam bir bağaj oldu rahatlıkla çadıra cevirip icinde yatılabilinir.
Olur Fatih Hocam iyidir, yalnız sepet orta kısımdan sonra biraz yükselse, senin sepetin tersi gibi daha iyi olur sanki, sislerin olduğu bölüm sırıtmaz böylece sanki...
fatih usta gercekten iyi bir bagaj olmuş,ayrıca estetik te duruyor.Vitara arıyorum.Allah hayrlısı ile nasip ederse,demek oluyorki,seninle işimiz olacak.Birde tartın mı kaç kilo geliyor.Aslında fırsatımolsa yakından görmek daha keyifli olacak.İyi çalışmalar ve çoluk coçuğa selamlar.
sen bilirsin selim kardeşim ama arabanın göruntusunu cok deyıstırıyor hem senin sepet tavan la arasında bir mesafe olaca tabancayla gayet güzel temizlenir alt zemine koyacagım ızgara zaten cıkarıla bilir olacagından cıkartıp kolayca silebilirsin .