KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
fatih usta gercekten iyi bir bagaj olmuş,ayrıca estetik te duruyor.Vitara arıyorum.Allah hayrlısı ile nasip ederse,demek oluyorki,seninle işimiz olacak.Birde tartın mı kaç kilo geliyor.Aslında fırsatımolsa yakından görmek daha keyifli olacak.İyi çalışmalar ve çoluk coçuğa selamlar.
sorun olcagını sanmıyorum araca montaj yanlardan kıstırmalı oldugu icin ileri veya geri 5 10 cm kaydırıla bilinir veya öyle bir sorunla karsılasmadım . gayet güzel iş görüyor rüzgar gürültüsüde yok zaten dikkat ettiyseniz . rüzgar icin farların arkasında bir plaka var mekanik bir sistemle aracta seyır halindeyken bile bir el hareketiyle farları arkaya plakayı öne getirerek kamuflede yapabiliyaoruz cok kullanıslı bir sistem simdi bir pratık çadır düsünüyorum ustune
yarın prejöktörlerin mekaniyini calısıcam ön tarafın dizaynı bence böyle daha estetik ve daga görsel olacak daha agresif bir görüntü olacak emin ol yarında mekanik işlemi bitirince alt ızgarasınıda ayarlıcam sonra boyamadan önce baska aksesuar takacaksak onların baglantı yerlerini beraber kararlastırırız . kardesim
ne demek kardeşim benim icin eylence gibi işi biyler üretmek tasarlamak beni cok eylendiriyo bagajları bitirelim krikolara baslıcam insallah birtane bana birtanede sana yapalım
ben de onu düşünüyordum... Acaba sepete onun için bir yer yapsak mı? Gölgelik için ben burdaki brandacılarla görüşeceğim bakalım ne fiyat çekecekler...