vitaramın ön cam catlak lütfen yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,256

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
arkadaslar yeni aldıgım 96 vitara ön camı gecen gün moloz kamyonundan fırlayan bir taş catlattı simdi deyıstirmeyi düsünüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum . en uygun yanıltılmadan kazıklanmadan. nerde deyıstırebilirım ve fıyatı hakkında bilgi lütfen

Etiketler
Ynt: vitaramın ön cam catlak lütfen yardım

bende jlx ın kını kırmıstım olımpıa dıye bır marka var yenısı 150 lıra cıvarı

ben 6 yıldır çatlak kullanıyorum. orjinal orjinaldır.

aracınız kaskolu ise senede bir kez hasarsızlığı bozmadan değiştirebilirsiniz ; değil ise arkadaşlarında yazdığı gibi 150-200 tl arası doraglass ya da olimpia markaları var ; çift renk taktırmanızı tavsiye ederim

Vay Fatih Hocam sonunda vitarayı da yüzünüzü de görebildik ;D Tekrar hayırlı olsun, bayağı bir işi var sanki yükseltmeydi, snorkeldi, lastikti... İyi iyi beraber çok iş yapacağız galiba ;D

gokhan5234' Alıntı:
muayeneden gece bılecek kadar ufaksa tabıkı kalsın

1 ay önce muayeneye giderken ön cam şöförün görüş hizasında yaklaşık 30 cm çatlak oluştu. Mecbur kaldık soktuk muayeneye. Teknisyene söyledim böyle böyle oldu diye. Sonuç... ön cam : hafif hasarlı. Muayene onaylandı. Etiket verildi...

selimsani' Alıntı:
Vay Fatih Hocam sonunda vitarayı da yüzünüzü de görebildik ;D Tekrar hayırlı olsun, bayağı bir işi var sanki yükseltmeydi, snorkeldi, lastikti... İyi iyi beraber çok iş yapacağız galiba ;D
tesekkür ederim selim kardesim insallah ikisinide gösterişli bir sekle sokarız hele su yogunlugu bi atlatalım caya herzaman beklerim dostum