KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaslar yeni aldıgım 96 vitara ön camı gecen gün moloz kamyonundan fırlayan bir taş catlattı simdi deyıstirmeyi düsünüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum . en uygun yanıltılmadan kazıklanmadan. nerde deyıstırebilirım ve fıyatı hakkında bilgi lütfen
arkadaslar yeni aldıgım 96 vitara ön camı gecen gün moloz kamyonundan fırlayan bir taş catlattı simdi deyıstirmeyi düsünüyorum bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum . en uygun yanıltılmadan kazıklanmadan. nerde deyıstırebilirım ve fıyatı hakkında bilgi lütfen
aracınız kaskolu ise senede bir kez hasarsızlığı bozmadan değiştirebilirsiniz ; değil ise arkadaşlarında yazdığı gibi 150-200 tl arası doraglass ya da olimpia markaları var ; çift renk taktırmanızı tavsiye ederim
Vay Fatih Hocam sonunda vitarayı da yüzünüzü de görebildik ;D Tekrar hayırlı olsun, bayağı bir işi var sanki yükseltmeydi, snorkeldi, lastikti... İyi iyi beraber çok iş yapacağız galiba ;D
1 ay önce muayeneye giderken ön cam şöförün görüş hizasında yaklaşık 30 cm çatlak oluştu. Mecbur kaldık soktuk muayeneye. Teknisyene söyledim böyle böyle oldu diye. Sonuç... ön cam : hafif hasarlı. Muayene onaylandı. Etiket verildi...
Vay Fatih Hocam sonunda vitarayı da yüzünüzü de görebildik ;D Tekrar hayırlı olsun, bayağı bir işi var sanki yükseltmeydi, snorkeldi, lastikti... İyi iyi beraber çok iş yapacağız galiba ;D