gemiadami Kamp II Mesajlar 387 Tepkime Puanı 33 Yer istanbul 21 Tem 2015 #1 Çok temiz şoför yanı yolcu koltuğu. Mercedes Benz Vito orjinal kumaşı. Resimde kafalık yok ama kendi kafalığı var verilecek. Fiyatı 250 TL.
Çok temiz şoför yanı yolcu koltuğu. Mercedes Benz Vito orjinal kumaşı. Resimde kafalık yok ama kendi kafalığı var verilecek. Fiyatı 250 TL.
ozgurycl Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 2 8 Eki 2015 #2 gemiadami' Alıntı: Çok temiz şoför yanı yolcu koltuğu. Mercedes Benz Vito orjinal kumaşı. Resimde kafalık yok ama kendi kafalığı var verilecek. Fiyatı 250 TL. Genişletmek için tıkla ... resmi göremedim. tekrar göndermeniz mümkün müdür? teşekkürler
gemiadami' Alıntı: Çok temiz şoför yanı yolcu koltuğu. Mercedes Benz Vito orjinal kumaşı. Resimde kafalık yok ama kendi kafalığı var verilecek. Fiyatı 250 TL. Genişletmek için tıkla ... resmi göremedim. tekrar göndermeniz mümkün müdür? teşekkürler
ozgurycl Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 2 8 Eki 2015 #3 ozgurycl' Alıntı: resmi göremedim. tekrar göndermeniz mümkün müdür? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bir de bu ducato için uygun mudur? ayrıca döebilir olması gerekliyor. bu koltuk dönebilir mi? sabit mi? teşekkürler
ozgurycl' Alıntı: resmi göremedim. tekrar göndermeniz mümkün müdür? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Bir de bu ducato için uygun mudur? ayrıca döebilir olması gerekliyor. bu koltuk dönebilir mi? sabit mi? teşekkürler
gemiadami Kamp II Mesajlar 387 Tepkime Puanı 33 Yer istanbul 8 Eki 2015 #4 ozgurycl' Alıntı: Bir de bu ducato için uygun mudur? ayrıca döebilir olması gerekliyor. bu koltuk dönebilir mi? sabit mi? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Resmini koyarım dönme aparatı alıyorsunuz onun için kendinden dönme özelliği yok bende karavanıma aparat almıştım her iki koltuğuda döner yapmıştım
ozgurycl' Alıntı: Bir de bu ducato için uygun mudur? ayrıca döebilir olması gerekliyor. bu koltuk dönebilir mi? sabit mi? teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Resmini koyarım dönme aparatı alıyorsunuz onun için kendinden dönme özelliği yok bende karavanıma aparat almıştım her iki koltuğuda döner yapmıştım
gemiadami Kamp II Mesajlar 387 Tepkime Puanı 33 Yer istanbul 8 Eki 2015 #5 Koltuk resmi için link Vito orjinal koltuk - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 221967884 Orjinal 2010 mercedes vito tekli koltuk az kullanılmış.
Koltuk resmi için link Vito orjinal koltuk - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 221967884 Orjinal 2010 mercedes vito tekli koltuk az kullanılmış.