bence bilimsel bir karşılaştırma yapılana kadar bu söylemler uzaaaaaarrr gider içinden sağ kurtulan olurmu vs muhabbetleri bence kusura bakmayın ama tabiricaizse çok cahilce allah verdiği canı nerde nasıl alacağını kimse bilemez güvenlik konusuda öyledir araç hiç hasar almaz emniyet kemerleri takılıdır ama yaşadığımız bir olay takla bile yokken arkadaşım aracın arka koltuğunda kafasını kapının direğine çarpıyo beyin travması rahmetli oldu.... :'( :'( :'( :'( önemli olan kazayı yapmaması yani çarptıktan sonra ne önemi varki okadar paraları vereceksin ve duvara çarpacaksın !!!! aracın elektronik güvenlik donanımları gayet başarılı esp abs asr vs vs biton donanım mevcut allah vermesin bir ani durumda bu sistemlerin hepsi sizin canınızı ve malınızı korumak için seferber oluyoken ayağınızın altındaki hidrolik frenle ve bireysel çabalarla novanın direğe vs girmesini engellemek çok zor zaten engelleyemeyincede novanın sağlamlığı ortaya çıkıyordur haklısınız
şimdi 2001 den buyana bir transporter aşığı ve kullanıcısı olarak inanın amarokta güvenlik konusunda sınıfının lideri olabilecek tarzda ön sezilerim var zira
[size=8pt]benim t5 ile buzda gittiğim gibi cheroke 2.7 gidemiyordu tabi durkalk vs değil şehirler arası uzun yolda bir minübüsten böyle bir araç piyasaya süren bir firma pikapta neler yapmazki diyorum !!!! [/size] benim daha önce bahsettiğim konu amarokta fiyat ve klullanım konusuydu o paralara alacağınız bir arazi aracını nedenli offroad kullanabilirsiniz??? yoksa diğer her noktada volkswagen kendini her şekilde kanıtlamıştır saygılar....