KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam Arkadaşlar,
2004 model Multivan almayı düşünüyorum. Günlük olarakta kullanacağım. Avantajları ve dezavantajları nedir? Kullanan arkadaşların fikirlerini almak isterim.
Saygılar.
Burkay
konuyu hortlatıyorum ama benimde merak ettiğim bir konu. özellik olarak tamda benim aradığım bir araç hem konforlu hemde koltukları yatak olabiliyor.neden bilmiyorum ama caravelle in üretilmeye başlaması ile birlikte ülkemize ihracatı sonlandırılmış.
2004 ten beri kullanıyorum klıma hariç hiç sorun çıkarmadı.Sistemi degiştirdikten sonra problem kalmadı.Araç 200 bin km oldu ön takım ve motor sorun çıkarmadı yüksek kullanımından dolayı son derece zevkli bir araç
konuyu hortlatıyorum ama benimde merak ettiğim bir konu. özellik olarak tamda benim aradığım bir araç hem konforlu hemde koltukları yatak olabiliyor.neden bilmiyorum ama caravelle in üretilmeye başlaması ile birlikte ülkemize ihracatı sonlandırılmış.
Multivan özellikleri ve kullanım amacı bakımından VW Transporter ve VW Caravelleden cok farklı bir aractır. Üretimi hala Almanya'da devam etmektedir.
http://www.volkswagen.de/de/models/multivan.html
Neden ülkemize gelmiyor diye sorarsanız malesefki ÖTV engeline takılıyormuş.(Çeşitli forumlarda yazılan bilgi) 2004 öncesi Multivanlar Kamyonet - Van sınıfında iken şuan otomobil kategorisine gecmiş. Yüksek ötv nedeni şile ülkemizde alıcı bulması cok zor.
Almanya'da Multivan Comfortline modeli 43 375euro'dan başlayan fiyatlar ile satışa sunulmuş.