vwt3turk.com veya volswagen.gen.tr adreslerine üye oldum.
"Bu mesaj panosunun hiç forumu yok. " yazisindan baska birsey göremiyorum.
Ancak "cikis" yaparsam tekrar forumdaki yazilari ya da konu basliklarini görebiliryorum.
Explorer ve Firefox da denedim.
vwt3turk.com veya volswagen.gen.tr adreslerine üye oldum.
"Bu mesaj panosunun hiç forumu yok. " yazisindan baska birsey göremiyorum.
Ancak "cikis" yaparsam tekrar forumdaki yazilari ya da konu basliklarini görebiliryorum.
Explorer ve Firefox da denedim.
T3 hastalığı öyle bişey ki, elde etmeden önce her detayına takılıp fotoğraflarını incelemek bile sonsuz keyifli. İşte ben de o safhada olanlardanım.
Yine bir detayı merak ettim: bu araçlarda direksiyon hidrolik mi? motorun arkada oluşu hidrolik olmasa da direksiyonu rahatlatan bir faktördür zannımca ama deneyimlere sormak lazım.
Selamlar,
Eskiden dolmuşların, taksilerin ön canlarında şeffaf mika gölgelikler (şapka) vardı kenarları krom bağlantılı... Nette bi kaç T3 fotosunda çok hoş durmuş. Ben bunu Antalya'da bulamadım. Nereden bulunabileceği hakkında bir fikri olan var mıdır?
Arkadaşım bu arabalar değişik. Kullanan lar ondan daha fena. Arabanın arka camına arkadaş yazı yapıştırmış , Bizim t3 çüler demediğini bırakmadı Kızdım söktüler bu sefer en samimi arkadaşıma gidemiyorum nerde yazı diyecek diye. Arabaya çıvata takacaksın vız vız olmaz bilmem ne Bana Şahinci diyorlar artık
http://www.kabeleins.de/auto/tuning/vw_bus/12171/ adresinde sayfanin ortasinda bulunan videolardan bölüm bölüm aracin nasil yapildigni izleyebilirsiniz...
VW T3 syncro sever olarak ben de aranızdayım benim delikanlıda kaporta ve boya işlerinden henüz çıktı size onu tanıtmak isterim. 1987 T3 Syncro Westfalia 1.9 tdi
1998 den beri elimden 4 adet t3 geçti
1- 1988 t3 caravelle
2- 1987 t3 Multivan
3- 1987 t3 Westfalia
4- 1987 t3 Syncro
En sonunda Westysyncro projesi ile 2 t3'üçümü birleştirerek finale ulaştım. Artık bende rahat t3'lerde rahat gerisi artık yollarda olmak.
İlk fırsatta büyük bir T3 organizasyonun da görüşmek dileğiyle.