KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu konu benim de çok merak ettiğim bir konu. Fiber tampon ve yanaklar bu araçları çok güzel gösteriyor. Acaba nerden temin edilebilir? bir de özellikle multivan modellerinin köşeli çift farları ve boydan boya uzanan radyator ızgarası oluyo. Bunların hepsini nasıl temin edebiliriz?
Bu konu benim de çok merak ettiğim bir konu. Fiber tampon ve yanaklar bu araçları çok güzel gösteriyor. Acaba nerden temin edilebilir? bir de özellikle multivan modellerinin köşeli çift farları ve boydan boya uzanan radyator ızgarası oluyo. Bunların hepsini nasıl temin edebiliriz?
Açıkçası resimdeki gibi bir t3 istiyorum ben:
açıkçası sen paradan haber ver ben aynısını bulurum sana
Tahir bey haklısınız ben kelimeleri biraz yanlış kullanmışım doğru söylüyosunuz fakat ben t3 konusunda kazık yiye yiye akıllandım malesef bu işin ticaretini yapan insanlar çok gaddarlar ve bende onların kinini kelimeleri yanlış kullanarak ifade etmişim kusurabakmayın uyarınız için teşekkürler.
anlıyorum sizi. fakat benim istediğim cevap bu parçaların adresinizi söylemenizden ziyade teknik olarak mümkün olduğuna dair ortalama şeyler. zaten paylaşımın amacı da bu olmalı. bu fiber parçalar ve diğerlerini bulmanın ve herhangi bir t3 ün bu hale getirilebileceğinin mümkün olduğuna dair ve tabiri caiz ise "heyecanları körükleyen" tarzda bilgiler kafi...
anlayışınız için teşekkür ederim
Selamlar
Bahsedilen tamponlardan hangilerinin kastedildiğini anlayamadım. Adresini bildiğimden değil de merak ettim
Elinde fotoğrafı olan var mı, yada internetten bulup paylaşabilir mi?
mesela senin remindeki tamponlar demir tampon yukarıdaki kırmızı arabadaki tamponlar fiber tampon ve arabayı saran pakoları var o ayrımdan bahsediyoruz
bu resimdeki tamponlara dikkat edin. aracın yan tarafından devam eden ve fiber malzemeden imal edilmiş, t3 ilerin multivan modellerinde orijinal olarak sunulmuş parçalar...
Hmmm anladım, şimdi oldu.
Ama o zaman bu araçların karakteristik "Alamancı" yada "Gurbetçi" görünümü aşılmış, Amerikancı havası katılmış oluyo
Cııkkk ! olmaz!
Bu arada bu araçların normal olan tavanını Pop-up (yükselebilir) tavan yapan yada yaptıran var mı. Sıfırının yada ithalinin çok pahalı olduğunu biliyorum. ama belki birinden kalıp almış, kendi yapmış olan birileri falan
bu araçlarda yüksek tavan yaptırmak türkiyede zor yüksek tavanlısını bulup almak daha mantıklı ama yüksek tavan da yolda giderken çok gezer onuda unutmamak lazım.