VW T3 Sevenler Buraya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagciark28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,247

Etiketler
Ynt: VW T3 Sevenler Buraya

Sevgili arkadaşlar.
Baya baya sayı artıyor. Bu çok sevindirici. Facebook ta VWT3TURK adı altında bir grup kurduk. Bunun devamında www.vwt3turk.com adresini aldık ve bir web sitesi çalışmasına geçeçeğiz. Ben bir buluşma yapsak diyorum artık. T3 ü olan arkadaşlar var yazan ama yazmayan baya insan daha var. Ne dersiniz.

Arkın Bey dediğiniz gibi bir buluşma iyi olur ama sanıyorum çok farklı illerden t3 sevenler var. Nasıl bir buluşma olacak? Bir tatil günü ayarlayıp ortak bir nokta bulmak lazım galiba.

mahir bey burası t3 sayfası lütfen başka resimler kullanmayalım ben ve arkadaşlarım çok rahatsız oluyoruz. bu arada mahir bey mercedes resmini değilde diğer passatların resmini koysanızda sizin nekadar sıkı bir volkswagenci olduğunuzu arkadaşlar görse. bu arada müsait olamıyorum yoksa çayını içmeye geleceğim gerçi seninde aradığın yok ya

Ellerine sağlık Maaşallah Allah nazardan saklasın yanına mutlaka uğrayacağım

selamlar,1990 model t3 1.6 doka TD kullanıcısıyım,bende siz diğer t3 severler gibi aracıma aşığım
www.teedrie.nl sitesinde bu araçlarla alakalı detaylı bilgi bulabilirsiniz fakat site hollanda dilinde haberiniz olsun

ya arkın çamurluk plastikleride syncronun çok hoş duruyor hoş geldiz.

Arkadaşım doka hakikaten güzel duruyor, temiz kullanıyorsun belli. - Bu arada aracınıda hemen syncro yaptılar vallahi .

çok teşekkür ederim,yeri geliyor yemiyor yediriyorum,içmiyor içiriyorum o denli yüksek sevgim,dünden beride tıkanmış radyatörünü açmaya çalışıyorum evde,bakalım başarabilecekmiyim,hararet problemini en kısa sürede aşmam lazım

Aramıza tekrar hoşgeldin. Yeni açtığımız konuya t3 olan kaç kişiye yazarsanız sevinirim. Ben istanbuldayım arabamında delisiyim. Ben ikitelli o.s.b deyim. Burada radyatör için çok iyi bir usta var.
İşim gereği ona radyatör tamir ettiriyorum. Çok iyi usta. Söker getirisen yardımcı olurum. Facebook ta grubumuza da bekleriz.