burda tek sikinti ondeki sisler o dert bendede var abicim getirelim iki tane benim dedigim modelden bıtsın bu cıle ve feci iş yaparlar sus için degil yani
Cihancim is bitmez tabiki de sen rahat durmuyorsun ki hep kıpır kıpır ve yaratıcısın yeni isler cikartiyorsun kendine, fazla IQ dan olsa gerek bence kesin oyle yerinde duramıyorsun...
burda tek sikinti ondeki sisler o dert bendede var abicim getirelim iki tane benim dedigim modelden bıtsın bu cıle ve feci iş yaparlar sus için degil yani
mücahit 100 lerin tampon daki sis farları çok başarılı ,normal far gibi iş görüyor ,sağolsun ahmet usta çelik tamponun içine orjinal sisleri yerleştirdi çok güzel oldu ,sadece tamponun merkezine 2 tane çakmam lazım hem görüntü hemde aydınlatma olarak .D
ya recep tamponlar ahmet abide hazır sadece boyası atılacak ,boya atılmadan bir göreyim istiyorum eksik filan varsa boyadan evvel halledelim diye ,ankaradanda çıkamıyorum vaktim yok bu aralar ,şimdi tamponları buraya alsam montajda iş istediğim gibi olmayacak bekleyeceğim ,ilk fırsatta antalyada ahmet ustada montaj ettireceğim