VX 100 Seri Aracım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 507
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,063
Ynt: VX 100 Seri Aracım

of of off çok güzel olmuş.
sana bişey diyimmi,belkide yaptığın en güzel iş,stepne taşıyıcı.Hep düşünürüm,bi lasik teğiştirmek gerekse,o koca lastik tavandan nasıl inicek,tavana nasıl çıkacak

Hayırlı olsun tekrar

Etiketler

Cihan, arka plakan okunmaz oldu.Trafikte sorun yaşamazsın umarım. : : :

valla abi çelik halat için dogru soyluyorsunda halat sentetikse hiç sorun olmaz gibi tampon içinde olması.. daha korunaklı olur hemde..

ayne erkan ya bir dertten kurtuldum ,tavandan aşağıya nasıl inecek diye düşünüp duruyordum artık gerek kalmadı , çok sağolasın ,darısı başına

omergin' Alıntı:
valla abi çelik halat için dogru soyluyorsunda halat sentetikse hiç sorun olmaz gibi tampon içinde olması.. daha korunaklı olur hemde..

ömer vincin açıkta olması çok büyük rahatlık ,halat yönlendirme ,temizlik ,bakım vb gibi ,onun için bakaceğiz sevgili ahmet abimle beraber

cihanülker' Alıntı:
ali abi zaten arakdan okuyamıyorlardı trafikçiler önden görünce şoktan ,çıkamadan kaçıyordum

puahahahahaha allah cezanı vermesin emi ahahahaha

Çok güzel olmuş,
güle güle kullanın...

Selamlar

cihan tampon çok güzel olmuş hayırlı olsun kim yaptı banada adres versene bende yaptırmak istiyorum da hehehe

not: ön tampon hazırda bekliyor .

Dostum yeni tamponun hayırlı olsun,çok güzel olmuş

cihanülker' Alıntı:
ömer vincin açıkta olması çok büyük rahatlık ,halat yönlendirme ,temizlik ,bakım vb gibi ,onun için bakaceğiz sevgili ahmet abimle beraber

cihan vinç ilgili düşünceni anlıyorum tanponda istersen kapalı gibi duracak aynızamanda açlır kapanır şekilde uygulama yapa bilirim dert etmesen yani halatı rahat görebilicen sekilde tanpondizaynı aynı duracak halatın olduğu bölüm kapaklı olcak bilmem anlatabildimmi.

hatta hazırlayayım bari sen gelene kadar

abi gelince beraber yaparız yahu acelesi yok