Ahmet abi eline sağlık emeğin için tşk ederim....Benim gibi zor müşteriye rağmen sabırla böyle güzel bir iş üretmen esnaflığını ve ustalığını kanıtlıyor...
Sayın Mdr teşekkür ederim...bu arada benim lastikler millete dert oldu...yaz maz geçen pazar tek başıma boğa çayına indim dibi bayağı milli ve çamurluydu..su artı çamur biraz stres attım bence fena olmadı...yıkamacı bu havada bu çamuru nerden buldum diye kafayı yedi...stt ile girsem ne olurdu acaba...neyse sonuçta stt arabada minik kalıyor,ancak bogger iyi duruyor...yazın kullanmanın sakıncasını gayet iyi biliyorum ...bu pazar son bir kullanıp...boggerları nadasa bırakacağım....meraklılara ve dertlilere duyurulur.beni düşündüğünüz için tekrar tşk ederim
ahmet usta öncelikle elinize sağlık
fakat bence bir sorun var , stop kısmen perdeleniyor , onu geçtik diyelim ya plaka ? mesela bu plakada son harf okunmaz vaziyette , muayenede problem çıkmasın hatta bir trafik polisi arkadan siren çalıp çek sağa plakan okunmuyo kardeşim demesin ?
ahmet usta öncelikle elinize sağlık
fakat bence bir sorun var , stop kısmen perdeleniyor , onu geçtik diyelim ya plaka ? mesela bu plakada son harf okunmaz vaziyette , muayenede problem çıkmasın hatta bir trafik polisi arkadan siren çalıp çek sağa plakan okunmuyo kardeşim demesin ?