VX80 (FZJ80) Demir Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,854

çağlar

Zirve
Yer
ANKARA
arkadaşlar sevgili ahmet ustanın imalatı olan tamponları taktık.saolsun tam istediğim gibi yapmış.

yolladığım düşük çözünürlüklü fotolardan, hemde 4 gün gibi kısa sürede imal edip,boyatıp,sislerini ampullerini üzerine takıp kargoladı saolsun.
şahsi fikrim kimse arbyle falan uğraşıp hem gümrük şubu bürokrasi, hemde duygusal ($ ) bağlamda yorulmasın.

fotolar cep telefonu çözünürlük pek hoş değil ama,yakında daha net fotolarını koyucam.

Etiketler

Ynt: VX80 (FZJ80) Demir Tampon

hayırlı olsun çağlar abi çok güzel olmuş, ahmet ustanın ellerine sağlık

hayırlı olsun gerçekten çok güzel işçilik.kargo ücreti çok tutuyormu?

hilux için bir şablon varmı , ayrıca tamponun altında toyota yazısı var bunu özel mi yaptılar ?

burak bey selam...ahmet usta bildiğim kadarıyla hiluxe tampon yapmış.
siz istediğiniz modeli belirtiyorsunuz usta yapıyor.biryerlere bağlı kalmaya gerek yok yani.

alttaki ön korumayıda kendisi özel yapıyor evet.

cihanülker' Alıntı:
çağlar gerçekten çok yakışıklı olmuş ,hayırlı olsun,kazasız belasız günlerde kullan , ahmet ustanın eline sağlık

saolasın abi bende çok beğendim.ön tampona alttan vurduk krikoyu kaldırdık 1 metre.kaya gibi..

cevabınız için teşekkür ederim , yanlış anlamazsanız aracınız için bir şey söylemek istiyorum, yan dodiklerle tampon arasında aralık kalmış bu da bakarken göze çarpıyor o araya bir plastik yada metal bir şey oturtursanız daha hoş olucağını düşünüyorum.

Yok böyle bir güzellik.
Ama seni yolda gördükmü kaçmamız lazım, sıfır esneme, çizikle kurtarma şansımız yok. ;D

teşekkür ederim, aynısı düşündüm yapım aşamasında