KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tabi tabi konforda hiç sorun yok,zaten asfaltta yol tutuşun dahada artacak ve dikkat et amortisörler okadar iyiki,asfaltta farklı tepki veriyor arazide farklı.Her iki konumdada gereğini yapıyor.Yalnız arka viraj demirine askı koluna ek yapacaksın,fotoğrafını ve ölçüsünü gönderirim.Yarın bana hatırlat atayım.Ptesi takarken yaptırırsın onuda basit bir işlem.Yoksa viraj demirin tam çalışmaz.
Tem Servisde Vecihi ustalar keşfetmiş,Ersun beyin(Offroader-EB)Toyotasında ihtiyaç olmuş,benim kit takıldıkdan sonra bende birşeyler hissediyordum,arka tarafım kayıyor,amortisörlerim tam çalışmıyor gibi geliyordu.Sonra Vecihi ustaya bakıma gittiğimde söylediler ve orada yaptılar.Ya yurtdışı sitelerdeki araçlarda gördüler yada kendileri keşdetti.Aracın yol tutuşu deyişti.
Cağlar basamaklar konusunda ayni dert bendede var. Ben altına komple boru koydurdum dişerden belli olmuyor ama arazide falan basamağa değmiyor bile direk şaseye bağlı hatta krikoyu bile oradan vurabiliyorum. Akşam sohbet kismina koyarım resimlerini
benim siparis fotograftaki gibi olacak, tek kafa karıstıran kısmı farların altı.. malum sizinkiler gibi kaportanın içinde kalmıyor bizim farlar, ustune birde alt tarafı egimli
neyse usta halleder insallah