KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar dizel bir tane edindim. 7/24 proglanabilir aletide taktik. http://www.webasto-outdoors.com/heating/air-top/control-elements.html
ama ayarliyamadik.
kisa yoldangidelim foruma soriyim dedim varmi bilgisi olan
makineyi açtiriyoruz ama 120 dakika sonra kapaniyor.
Arkadaşlar ;
Program yada bağlantı hatası var, bende webosta kullanıyorum,
başlangıç ve bitiş saati vererek çalıştırırsınız,
120 dakikaya kadar program vererek çalıştırırsınız,
sürekli çalıştırırsınız,
Gönül ısı Kenan Usta 0 312 278 04 42 den bilgi alabilirsiniz,
usta bu aletler programlidir aletlere gore 5 degisik zaman ayari vardir(aletten alete degisebilir) yada kumanda ile acip kapatabilirsiniz koruma amacli olarak zamanli kapanir yada arac ici sicaklik ayarini bulunca kapanir tahmin edersem sizinki zaman ayarli 120 dk ile bazilari arac ici isiya gore ayarlanir bendeki bu sekilde calisiyor
Konuyu açiyim.
Kutunun içinden cikan sadece derece idi ben onun yanında kendi açilsin kapansin diye proglamlama aletinide aldim. Onun uzerindede derece kismi var.
Yanliz kitabinda ikisininde ayni anda baglanabilecegi birsekil vardi. Ama bende sadece dijital olan bagli
bu cihazin 120 dakka calişip durmasi çok saçma mustafa abinin degigi gibi ben bilmiyorum heralde ustayi arabadan arayip ogrencez.
10 yıl olmuş konu açılalı. Yeni aldığım aracımda var. Aracı aldığım kişi 2 yıl önce taktırmış ve sadece 1 kere kullandığını söyledi. Denediğimde fan üflüyor(serin) mozot çektiğini duyuyorum, ama ısınmıyor. Digital gostergeli değil bendeki. Klavuzuna baktım. Yanıp sonen ışıkların sayısına bakınca 6 ya da 7 kere yaptığını görüyorum. Sıcaklık sensörü ya da dozaj pompasında kesinti deniliyor. Bulunduğum yer de anlayan bir usta yok. Rastgele elektirikçiye elletmekte istemiyorum. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa şimdiden teşekkür ederim.