Webasto

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,947

hiç

Kamp II
Yer
İstanbul
Dostlar,
Webasto hakkında bilgisi olan, Kadıköy tarafında satan ve montajını yapan birileri var mı acaba?

Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Webasto

Ben campere vebastoyu bunlara taktirmistim.
http://www.acsagroup.com/Karavan.htm
Cumartesi sanirim benim trumaya baktirmaya gidecegim onlara.
Sevgiler

Sayın Mebus yeni karavanınız hayırlı olsun demiştim.Daha önce de ısıtma sistemi konusunda sizinle fikir teatimiz olmuştu.Yeni karavanınızda thruma problemini inşallah kısa zamanda çözersiniz.THRUMA elbette iyi. Fakat siz mazotlu ısıtıcı (eberspacher) kullanmıştınız.Böyle bir sistem aracınızda düşünmez misiniz.Gürültü,duman atma vb. problemler pek olmuyor demiştiniz.Ben de şu aşamada EBERSPECHER düşündüm.Fakat iç montajdan ziyade araç dışı montajı düşünüyorum.Isıtma konusunda yeterli olur mu gibi tereddütlerim var.Bir de kış günü uzun süreli kullanımda daha etkin,sessiz,ekonomik bir sistemi çoktan beri planlıyorum.Gerek montaj şekli,gerek,mekanı daraltmadan ve güvenli bir kullanımla tasarladığım hermetik ve uygun yerli lpg sobaları var .Oldukça da ergonomik yapıda ve güvenli.Araç camper tarzında olduğu için yer problemi var.Yoksa bu sistemi tereddütsüz kuracağım.Hatta araç içinde bazı yerleşim planı değişikliğiyle bunu düşünüyorum da.Karavan büyük hacimli ise bence en ekoznomik,güvenli,ve ısıtmaya en uygunu bu.Zaten dizayn ettiğimiz araç da eğer birkaç güne kadar bitişe yakın şekliyle forumda izleyebileceğiniz özgün bir imalat şekli olarak kendini belli edecek.Karavanınızın thruma problemlerini çözmeniz dileklerimle saygılar.

sayın mebus, yeni karavanınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanınız.

Merhaba su an olani calistirma derdindeyim. Eberspaher kullandim biliyorum cok pratik. Eger trumadan sonuc alamazsam mazotlu isitici kacinilmaz cozum.

Dilerim thruma problemini çözersiniz.Çünkü thruma diğer ısıtıcılara nazaran çok daha fonksiyonel.Başarılar.

Cok tesekkurler. Calistirdim bile. Pek keyifli pek. Amma vebasto da taktirmis oldum.

Belki biraz ayrıntı ama Ebersbacherin kullanın klavuzunu okurken 1500 metre yükseklikten itibaren uzun süre çalıştırmayın ikazını gördüm. Çalışma sistemleri benzer olduğu için webasto da öyledir diye tahmin ediyorum. (hava miktarı azaldığı için yanma tam sağlanamaz diyedir galiba.) Gerçi Türkiye'de 1500 üzeri nereleri vardır kamp yapacak billmiyorum. Karadeniz yaylalarında mesela dizel ısıtıcılar çalşıtırılabilinir mi? Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa cevapları yardımcı olur.

arap ülkesinden birinden arkadasım bana getirecek

hem soğuk hem sıcak yurtiçi fiyatı 1500 usd dedi ama bilmiyorum geldiğinde fotolarını ve özelliklerini
eklerim isteyen arkadaslar olursa yardımcı olurum

gaziantep önder