Ynt: Webasto
Sayın Mebus yeni karavanınız hayırlı olsun demiştim.Daha önce de ısıtma sistemi konusunda sizinle fikir teatimiz olmuştu.Yeni karavanınızda thruma problemini inşallah kısa zamanda çözersiniz.THRUMA elbette iyi. Fakat siz mazotlu ısıtıcı (eberspacher) kullanmıştınız.Böyle bir sistem aracınızda düşünmez misiniz.Gürültü,duman atma vb. problemler pek olmuyor demiştiniz.Ben de şu aşamada EBERSPECHER düşündüm.Fakat iç montajdan ziyade araç dışı montajı düşünüyorum.Isıtma konusunda yeterli olur mu gibi tereddütlerim var.Bir de kış günü uzun süreli kullanımda daha etkin,sessiz,ekonomik bir sistemi çoktan beri planlıyorum.Gerek montaj şekli,gerek,mekanı daraltmadan ve güvenli bir kullanımla tasarladığım hermetik ve uygun yerli lpg sobaları var .Oldukça da ergonomik yapıda ve güvenli.Araç camper tarzında olduğu için yer problemi var.Yoksa bu sistemi tereddütsüz kuracağım.Hatta araç içinde bazı yerleşim planı değişikliğiyle bunu düşünüyorum da.Karavan büyük hacimli ise bence en ekoznomik,güvenli,ve ısıtmaya en uygunu bu.Zaten dizayn ettiğimiz araç da eğer birkaç güne kadar bitişe yakın şekliyle forumda izleyebileceğiniz özgün bir imalat şekli olarak kendini belli edecek.Karavanınızın thruma problemlerini çözmeniz dileklerimle saygılar.